У Луцьку пройшов День Європи. ФОТО

У Луцьку пройшов День Європи. ФОТО
Для лучан та гостей міста у центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки провели ряд святкових заходів.

День Європи у Луцьку розпочався з Європейської Олімпіади – конкурсу знань про Європу та Європейський Союз серед школярів Луцька та учнів з партнерських міст Республіки Польща.

Вже ж з обіду у центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки розпочались інші заходи, присвячені фестивалю. Слід зазначити, що День Європи у Луцьку традиційно проходить на Театральному майдані, але цього року організатори вирішили його перенести у парк.

Близько обіду при вході в центральний парк розпочався фестиваль шкільної творчості «Євробачення», де кожна школа в піснях та танцях представила одну з країн - членів Європейського Союзу.
Впродовж фестивалю на території парку діяв боді-арт «Барви Європи», дитячий малюнок на асфальті «Моє європейське місто», англомовний клуб під відкритим небом.

Окрім цього, представники луцьких вишів виставили презентаційні центри з інформацією про міжнародну діяльність та досвід реалізації міжнародних проектів.


Сергій ОЛЕШКЕВИЧ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що кононовичі з комунофашистами-обісралися? Перефразовуючи одного героя кінофільму,ви -чужі на цьому святі життя :)
Відповісти
Ну так - яка ж Єврпа без шашлику, розмальованого фейса і купи народу, яка вештається туди-сюди без діла :) Ге-ге-гей Єуропа ми йдемо до вас...
Відповісти
ТМ РУДЬ і Забіяка зробили свою презентацію у вигляді свята. А стенди Європи стояли навпроти входу через дорогу. Скрізь всі відвідувачі були зайняті морозивом. А де ж було святкування Дня Європи? Навіть на фото тільки морозиво...
Відповісти