У Володимир-Волинській школі відкрили спортивно-розважальний комплекс

У Володимир-Волинській школі відкрили спортивно-розважальний комплекс
На базі Володимир-Волинської спеціалізованої школи – інтернат І-ІІІ ступенів “Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки” за 3 роки збудували, оснастили та здали в експлуатацію сучасний спортивно-розважальний комплекс. Спортивний зал, тренажерна, роздягальні, душові – зайняли перший поверх будівлі. Зверху – актовий зал на 170 посадкових місць, кабінети для гуртків.

Повідомляє інформаційний сайт "БУГ".

Вартість проекту – майже 6 мільйонів гривень. Саме таку суму озвучив на офіційному відкритті міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк. Кошти виділяв обласний та міський бюджети.

Необхідність у такому комплексі на території спеціалізованої школи є. Адже, із 495-ти вихованців 300 зайняті у спортивних секціях.

“Раніше у нас було два спортзали, 2 стадіони, але цього замало. Місця для тренувань не вистачало. А пишатися навчальний заклад має чим. Серед учнів – 2 майстри спорту, 13 – кандидатів у майстри спорту. Вчаться у нас чемпіони України з футболу, бронзова призерка Чемпіонату Європи з боксу Анна Розтопчина. А для досягнення таких результатів, погодьтесь, треба відповідна матеріальна база”, – розповідає заступник директора з виховної роботи Ольга Рудчик.

Всього у школі – інтернат 31 гурток. Спортивних – сім. Серед них – волейбол, футбол (для дівчат та хлопців), дзюдо, баскетбол, бокс, легка атлетика, плавання (дошкільна та початкова ланки). Імена тих, хто закінчив спешколу у Володимирі-Волинському, відомі по всій Україні та й у світі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І такі у нас в пошані!
Відповісти
Всі школи у Володимирі зігнати в один нвчальний комплекс і нехай прзидентом його стане Вірковський.Учні там не дурніші.Чомусь іншим директорам грошей мільйонами не дають.Може не знають таблички ділення?
Відповісти
Якби не ця влада і Вірковський був не з комсомолу родом то нічого не получив би.А так вміє примазатись до любої партії і влади!Хитрий жук!
Відповісти
Вірковський молодець, він все робить для дітей, і освіта та виховання там на вищому рівні.
Відповісти
Останні новини
У Володимир-Волинській школі відкрили спортивно-розважальний комплекс
17 травень, 2015, 16:34