Двоє волинян вкрали мотоцикл, проте не змогли його завести

Двоє волинян вкрали мотоцикл, проте не змогли його завести
До чергової частини луцького районного відділу міліції із заявою про крадіжку мотоцикла «ІЖ Планета- 2» звернувся 18-річний місцевий житель.

Про це пише СЗГ УМВС України у Волинській області.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівниками карного розшуку вдалось встановити причетність до крадіжки двох жителів Луцького району, 1997 та 1998 р.н.

– Змовившись, молодики вирішили викрасти мотоцикл, аби покататися. Вночі хлопці зайшли на подвір'я потерпілого та викотили транспорт, однак завести його не змогли. Мотоцикл затягли до будинку одного із зловмисників, щоби невдовзі відремонтувати і таки проїхатися. Викопавши яму у погребі, хлопці надійно сховали мотоцикл, який пізніше накрили дошками та присипали землею, - розповів начальник карного розшуку Луцького РВ УМВС України у Волинській області Іван Левковець.

До слова, молодики раніше судимі за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України.

Слідчим відділенням луцького райвідділу міліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років. Транспортний засіб повернули власнику.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
WTF??? викотити, викопати яму, надіятися, що швидко можна відремонтувати мот якому років десь 45 + - щоб покататися О_о ????? і ото скільки наробитися треба було за 10 років тюрми??? сміх і гріх попросити власника допомогди з ремонтом і покататися було б доречніше )))
ВИСНОВОК: шановні майбутні мотоциклісти, не порушуйте закон, зайдіть на АВТОРІА там такого ломаччя від 800 грн валом, аби часу і грошей на ремонт вистачило. )
Працівникам МВС окремо - повагага і подяка за розслідування!
Відповісти
Лаврів рулить !!!
Відповісти
Останні новини
Двоє волинян вкрали мотоцикл, проте не змогли його завести
18 травень, 2015, 10:29