Активні мами організують у Луцьку грандіозне сімейне свято

Активні мами організують у Луцьку грандіозне сімейне свято
Клуб активних мам «Комільфо» організовує грандіозне свято HAPPY FEST PICNIC (Щасливий Фестиваль ПІКНІК), яке відбудеться 13 червня 2015 року в рекреаційному комплексі «Рестпарк» (с. Струмівка, вул. Рівненська, 135).

Наймасштабніше свято любові 2015 року у Луцьку відвідають близько двох тисяч лучан та гостей міста!

«Ми вирішили трішки змінити формат фестивалю. Ще два тижні тому це було сімейне свято, сьогодні ж це свято і для сімей, які вже відбулись, і для романтичної молоді. Ми очікуємо, що на фестиваль завітають не лише сім’ї з дітками, а й молоді пари, які ще не одружені або які тільки планують мати дітей. Молодим романткиам навіть в 18 років, які збираються одружитись, необхідно знати, що таке подружня любов та любов до дітей. Загалом, на святі відбудеться така велика кількість різних подій та розваг, що заняття знайдеться для людей будь-якого віку і на будь-який смак», - розповіла співорганізаторка фестивалю Марина Майко.

Нагадаємо, що головна мета заходу - організація змістовного відпочинку для дітей на дитячих майданчиках в м. Луцьку, а також облаштування, проведення реконструкції та ремонту пошкоджених улюблених ігрових двориків. Кошти, зібрані на HAPPY FEST PICNIC з вхідних запрошень, будуть вкладені в оновлення та реконструкцію дитячих майданчиків нашого міста.

Під час фестивалю територія «Рестпарку» буде поділена на зони, в кожній з яких відбуватимуться певні розваги, події, майстер-класи.

Настрій до свята додадуть: улюблені всіма Ольга Сумська з чоловіком Віталієм Борисюком та радість хлопчаків – футболісти ФК «Волинь». Великі ростові ляльки, Елвіс Преслі, дитячий театр Наталії Журавльової. А ведучий Славко Мазурок зробить все, щоб кожному на цьому святі було тепло, радісно та яскраво.

З головних заходів свята будуть виділені: ярмарка «Українські щедроти»; розваги для дорослих та молоді (квести, велотест-драйв, колясочний тест-драйв, естафети та конкурси, зона барбекю, арка освідчення «Лас Вегас», майстер-класи, фотосесії, сімейні фотосесії на фоні неймовірних декорацій, риболовля та романтичні човники, перегляд сімейної комедії, більярд та міні-футбол, бьюті-бар та багато інших цікавинок); дитячі розваги (майстер-класи, ігрові атракціони та майданчики від партнерів, конкурси та подарунки, шоу бульбашок, поні, дискотека); для найменших - дитяча кімната з вихователем та нянею, пеленальні столики з необхідними речами, дитяче меню «мені до рочку»; для майбутніх батьків - майстер-класи, конкурси та подарунки, фотосесії; для вагітних - особливі страви та зручні крісла, центр психології та батьківства, майстер-класи.

Програма свята ще дороблюється та розширюється, її остаточна версія буде оприлюднена за тиждень до початку свята.

Запрощення на фестиваль можна буде придбати з 22 травня у касі Обласного Драмтеатру та в РК Рестпарк.

Якщо є охочі стати учасником, спонсором чи волонтером фестивалю, просимо зголошуватись до кінця травня. Контакти для:
- спонсорів (тел. 0997366695);
- представників малого та середнього бізнесу, які бажають представити свої товари та послуги на ярмарку, провести майстер-клас для дітей чи дорослих (тел. 0663151858);
- волонтерів (у тому числі тих, хто здобуває педагогічну освіту) (тел. 0661877166).



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.