В Україні хочуть контролювати доступ до еротичних сайтів

В Україні хочуть контролювати доступ до еротичних сайтів
Сьогодні, 21 червня, Верховна Рада розгляне законопроект, яким пропонується зобов'язати інтернет-провайдерів обмежувати вільний доступ до веб-сайтів, визначених Нацкомісією з питань захисту суспільної моралі як еротичні.

Про це повідомляє Корреспондент.

На порядку денному також говориться, що парламент розгляне в другому читанні законопроекти № 9451 про дозвіл проводити вибір виконавця наукових проектів, що отримують державну підтримку, за процедурою закупівлі в одного учасника, № 10338 про введення стимулюючих регулювання цін (тарифів) на товари суб'єктів природних монополій.

Крім того, буде розглянуто законопроект № 10121 про дозвіл держзакупівель на кошти грантів Глобального фонду з боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією без тендерних процедур, № 10043, що передбачає введення автоматичного розмежування земель державної та комунальної власності.

На порядку денному також запланований розгляд проекту № 9631 про затвердження процедури та умов здійснення реорганізації комунальних підприємств водо-, теплопостачання та водовідведення в господарські товариства. Крім цього, буде розглянуто у другому читанні законопроект № 9361, який передбачає удосконалення державного регулювання цін.

Депутати також розглянуть проекти законів про запровадження кримінальної відповідальності за виготовлення зброї, боєприпасів або вибухових речовин (№ 10554), за порушення встановленого порядку доклінічного вивчення, клінічних випробувань та державної реєстрації ліків і фальсифікації їх результатів (№ 10561).

Сьогодні парламент розгляне низку вето Президента Віктора Януковича, зокрема, на врегулювання парламентом надання адміністративних послуг, дозвіл закупівлі книг та періодичних видань без тендерів для поповнення бібліотечних фондів (№ 9515).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині розмінували ліс
21 червень, 2012, 09:30
В Україні хочуть контролювати доступ до еротичних сайтів
21 червень, 2012, 09:16