У зоні АТО не припиняються обстріли

У зоні АТО не припиняються обстріли
Російсько-терористичні війська продовжують використовувати важке піхотне озброєння і артилерійські системи для обстрілу позицій українських військ і цивільних на сході України.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на народного депутата України Дмитра Тимчука.

Зокрема, йдеться про станкові автоматичні гранатомети, міномети, великокаліберні кулемети. Так, на Маріупольському напрямку бойовики одразу з декількох 82-мм мінометів типу 2Б9 "Васильок" обстріляли позиції українських військ в районі Широкиного. Цей тип озброєння бойовики використовували для обстрілу позицій українських військ у районі Опитного і Водяного.

Крім того, з мінометів калібру 82 мм та 120 мм терористи обстріляли позиції українських військ в районі станції Майорська та Авдіївки Донецької області.

Також терористи в районі Луганського, Лозового, Миронівського, Золотого та Ленінського активно обстрілюють українських військових з мінометів (120-мм і 82-мм) і іншого озброєння (автоматичні гранатомети АГС-17, кулемети НСВ-12,7 "Утес", "Корд", зафіксовано застосування зенітних установок ЗУ-23-2). Фіксується високий рівень координації вогневих груп бойовиків в цілому на Артемівському напрямку.

"В районі Новотошківське-Кримське, а так само Щастя – Станиця Луганська триває активна діяльність диверсійно-розвідувальних груп терористів, за підтримки інтенсивного вогню минометно-артилерійських підрозділів. Також командування формувань російсько-терористичних військ не припиняє спроб здійснити прорив на правому фланзі цієї ділянки. Всі активні дії формувань бойовиків присікаються вогнем підрозділів сил АТО", - констатував народний депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От панове журналісти, ви констатуєте псевдофакт про перемогу ворога в інформаційній війні над відчизнаними ЗМІ, так от ви мені і всьому поважному товариству користувачів інформпростору поясніть якого біса ми коджен день чуємо про те, як обстрілюють, підривають, нищать, палять і т.д. наші позиції і ні словечка про звитягу наших героїв??? хіба нема? в нашому районі перебуває на ротації командир танка, який зі своїм екіпажем одним танком вийшов на 3!!! з тих трьох одного підбив, другого завів в болото а третього "оплота" на базу своїх притягнув! хіба не героїзм? кожен день там на сході йде війна за цілісність країни, кожен день наші солдати (поможи їм Боже) вчиняють прориви, атаки, виконують успішні опрерації, творять подвиги а про те ні слова... ТСН останнім часом геть подачею фактів на лайфнюз схожим стає... печально, що саме в такому плач ракурсі хтось хоче бачити українців, "і ніякої вам там звитяги" мовляв.... хтось у цьму ділі ляльковод. моє бачення картини це слова Дмитра Донцова - "Націю може врятувати лише народження нової психології переможців, а не вічний стогін скривджених рабів та сльози" Слава українському герою! Слава Україні! ПОРА прокидатися!
Відповісти
Прокидатись давно пора ,але виникає питання:що буде далі ,чи не прийдется нам кормити і відбудовувати зруйноване і вішати на своі плечі це нове утворення ,а все до цього йде ,а може всеукраінський референдум провести і спитати людей ,чи хочуть вони тих совків бачити в складі Украіни .
Відповісти
Останні новини
У зоні АТО не припиняються обстріли
19 травень, 2015, 09:58