У «Колосі» - новий старий голова

У «Колосі» - новий старий голова
У Луцьку відбулася VI звітно-виборна конференція Волинської обласної ради Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України, на якій підведено підсумки роботи організації протягом звітного періоду (2010-2015 років).

Зокрема, за цей період в товаристві підготовлено 3 майстри спорту міжнародного класу, 21 майстер спорту України, 53 кандидати в майстри спорту України.     

На міжнародних змаганнях 2010-2015 років колосівці здобули 12 золотих, 8 срібних та 12 бронзових медалей. На Чемпіонатах України – 104 золотих, 80 срібних та 62 бронзові медалі. На Кубках України – 49 золотих, 26 срібних та 25 бронзових медалей.   

Членами збірної команди України з веслування на байдарках і каное є Марія ПовхЮрій Вандюк та Андрій Рибачок. Кандидатами – Андрій МарковськийБогдан ЧабанЮрій Тихнюк та В’ячеслав Цехош. В резерві – Ярослав ГаврилюкНазар ОсіпчукСергій Семенюк, Анастасія Емельянова.

Членами збірної команди України з важкої атлетики є вихованці товариства Богдан Токар та Ярослав Вітер, з легкої атлетики –  Олександр Борисюк. В резерві збірної команди України дзюдоїстка Галина Ковальська.

Щорічно проводились обласні сільські спортивні ігри серед усіх верств сільського населення, змагання серед учнів загальноосвітніх шкіл, сільських ДЮСШ під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?», спартакіади студентів та викладачів вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації, масові змагання з футболу тощо.

Більш як 90 делегатів з усіх куточків Волині головою обласної ради ВФСТ «Колос» АПК України одноголосно обрали Анатолія Кліша.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Колос, спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.