Луцька родина стала призерами фестивалю «Тато, Мама, я – спортивна сім’я»

Луцька родина стала призерами фестивалю «Тато, Мама, я – спортивна сім’я»
Призерами фестивалю «Тато, Мама, я – спортивна сім’я» стала сім’я Хомичів.

Із 14 до 16 травня у Києві проходив фінал Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я - спортивна сім’я», на який прибуло 24 команди з усіх областей України, щоб позмагатись за звання найспортивнішої родини України, - повідомляє Волинська газета.

Волинь на фестивалі представляла сім’я Хомичів (мама – Олена, вчитель фізичної культури Луцької ЗОШ № 2, тато – Анатолій, викладач фізичного виховання у Луцькому національному технічному університеті, син – Михайло, учень луцької ЗОШ №2 ), які здобули першість на відповідному обласному фестивалі.


У підсумку наша команда завоювала бронзові медалі, срібло дісталось – родині Сластіних з Миколаївської обл., а кубок переможців виборола родина Стрюкових з Херсонської обл.

На урочистій церемонії відкриття були присутні Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, представники дипломатичних місій країн Європейського Союзу, директор Всеукраїнського центру «Спорт для всіх» Сергій Пчелін.

Програма фестивалю включала презентацію команд, спортивну вікторину та змагання у спортивних естафетах. Нагородження учасників та переможців відбулося на центральній сцені Арки Дружби м. Києва за участю заступника Міністра молоді та спорту України з питань європейської інтеграції Миколи Мовчана та директора Всеукраїнського центру «Спорт для всіх» Сергія Пчеліна.

Також Всеукраїнський центр «Спорт для всіх» підготував сюрприз для учасників фестивалю у вигляді майстер-класів з плавання, настільного тенісу та мексиканського Джиу Джитсу. Майстер-класи пройшли з великим успіхом за підтримки Федерації плавання України та Деснянського центру «Спорт для всіх». Професійні тренери: Валерій Шипотько (Джиу Джитсу), Ліхачов Валерій Костянтинович (настільний теніс), Сергій Рудковський (плавання, клуб «Capital TRI») та Олег Григор’єв (Київська академія плавання) зробили це можливим.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцька родина стала призерами фестивалю «Тато, Мама, я – спортивна сім’я»
19 травень, 2015, 12:39