Рейд ДАІ вулицями обласного центру. ФОТО. ВІДЕО

Рейд ДАІ вулицями обласного центру. ФОТО. ВІДЕО
Сьогодні, 19 травня, громадські ативісти, журналісти та Державтоінспекція спільно проводили рейд вулицями обласного центру.

Про це повідомляє "Слово Волині".

Мета - виявити і покарати тих водіїв, хто паркується не за правилами. За локацію обрано проспект Волі. Саме там, за словами інспекторів, найбільше порушників ПДР. Дуже часто їхні автомобілі кинуті напризволяще, ускладнюють рух громадського транспорту, створюють перепони для пішоходів.

"Погони" вже неодноразово штрафували таких відчайдухів, але зиску від того, бідкаються, мало: кермувальники і надалі продовжують "грішити".


До речі, від початку цього року останні до міської казни за неналежну свою поведінку на дорозі в загальному уже сплатили 150 тисяч гривень. Всього ж, штрафних санкцій на власників залізних коней накладено на понад 200 тисяч! І не дивно, бо тільки сьогодні протоколів на хамів за кермом складено більше десятка. Вже незабаром усі вони викладуть зі своєї кишені по 255 гривень. Та чи навчить такий досвід їх ґречності - невідомо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДАІ, рейд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
така "айнзацакція" не для луцьких "кермувальників". Водіїв зачепило б...
Відповісти
Шановний "начальник" ДАІ...ти сам їздиш як хочеш і "гребеш" кучу грошей і тут розпинаєшся...іди до себе в кріселко і розвлдь дальше людей тільки цього не буде,запам"ятай!Ти вже набрид своїми фальсифікаціями протоколів!
Відповісти
Активістам знову немає чим зайнятися. Скажіть будь - ласка - чим вам заважають припарковані автівки які стоять? Так, за стоянку біля зебри - опгоджуюсь. Потрібно карати. Ви краще б щоб ловити таких "стоячих" порушників, заставили б патруль, вийти опісля 23.00, і стати десь на простпекті Волі. Ви б побачили і 150 км/год по центральній вулиці, і двойний 9а то і тройний) обгін, і пересікання двойної суцільної лінії, і не надання переваги у русі і т.д... І ви б не зловили проректора чи ще якогось науковця. Були б і п*яні за кермом, і обкурені, і на польских номерах і без документів. Повірте Мені на слово.
Відповісти
Так саміж активісти іздять на авто даійниках і іздять як хочуть бож це активісти .
Відповісти
Инфинити ничого не порушив. Принаймі так видно з фото.
Відповісти
Це повинна бути їхня щоденна робота а не рейди робити раз на рік.
От цікаве питання. Коли вже почнуть штрафувати пішоходів. ПДР повинні дотримуватись всі. Ато ви возмущаєтесь що машина припаркована не за правилами (ви хоч їх читали?) а самі по 20 раз на день переходите то на червоне, то за 20 метрів від переходу. Ви хочете до себе поваги? Так перестаньте перебігати дорогу коли вам вже мигає зелене.
Відповісти
Дешевий піар. Спочатку організуйте чи збудуйте паркінг і парковки, а тоді і проводьте рейди. Купка невдах допомагає ДАІШНИКАМ план по протоколами зробити.
Відповісти
Якби пішоходи не були такі ледачі що могли б пішки пройтись лишніх 100 метрів, проблем було б менше. Скажіть мені ледарі, нащо вам зупинка між ВНУ і ЦУМом? І шащо вам зупинка біля сапалаївки? Від цуму до директорії зась?

Зупинок повинно бути в тричі менше. Це і вам ледацюгам на користь і водіям стане легше.
Відповісти
Особливо бісять пішоходи, що переходять дорогу не на переході разом з малими дітьми. Ти ту дитину вчиш класти на будь-який закон із самого малку. А потім через 10 років як опинитися на капоті в якого бідолахи, то всі скажуть "он, покупляли машини, а їздити не покупляли". Того, шановні водії, не лінуйтеся бібікнути таком учаснику руху. В першу чергу то вам треба, адже тій малій дитині може дійти, що так не треба робити і в майбутньому вам не доведеться міняти лобовуху чи бампер, а то і мати більші проблеми.
Відповісти
саме перше треба ловити активістів які їздять
на не законних автомобілях
Відповісти
Вчора на власні очі бачив, як білий міліцейський Пріус повернув з вулиці Б.Хмельницького на Кривий Вал під знак СТОП (там односторонній рух). А на підйомі до колишнього кінотеатру Батьківщина був припаркований ще один Пріус. але вже ДАІшників. Працівник ДАІ напевно в цей момент заплющив очі і не бачив провопурушення)))
Ось так і виходить що ПДД у нас для всіх свої(
Відповісти
Де там є знак СТОП?)))
Відповісти
Вибачаюсь. 3.21 Вїзд заборонено
Відповісти