Повішеного тринадцятирічного волинянина виховував багатодітний тато-одинак

Повішеного тринадцятирічного волинянина виховував багатодітний тато-одинак
Жителі Володимир-Волинського району, які були знайомі з хлопчиком, який повісився, кажуть, що дитина була життєрадісною та активною.

Нагадаємо, на Волині трапилася трагедія – сьогодні вранці у селі Чорників Володимир-Волинського району знайшли повішеним 13-річного хлопчика. Наразі причини трагедії з'ясовують правоохоронці.
Наші журналісти спробували дізнатися, що ж насправді сталося у Чорникові.

Загалом, це село належить до Лудинської сільської ради. На території Лудина знаходиться і школа, яку відвідував загиблий хлопчик. У сільській раді про нього розповіли як про компанійську життєрадісну дитину. Ніякої замкнутості та тривоги останнім часом за ним не помічали.

Напередодні трагедії у школі відбувався святковий захід. Хлопчина та інші учні приходили до сільради брати стільці. Судячи з усього, ніяких напружених ситуацій між дітьми не помітили.

Про сім'ю, в якій проживав підліток, відгукуються добре, але вона не без проблем. Четверо дітей практично виховував сам батько. Мама то з'являлася, то зникала. Проте про голову сім'ї кажуть тільки хороше – чоловік не пив, а за дітьми доглядав. Нещодавно батько привів у дім іншу жінку. Жителі села паралелей з цим епізодом не проводять, але припускають, можливо, дитина приревнувала, або якось по-іншому відреагувала на цю ситацію.

За ніч до трагедії хлопчик відпросився на рибалку, перед цим знаходився у бабусі. Нічим, ніби, не був засмучений. О 18-й годині бачили як він рибалив. На сполох забили звечора, шукали, проте знайшли о 9-й ранку повішеним. Як зазначили у сільраді варіант убивства ніхто не припускає. Щоправда не можуть зрозуміти, що спонукало дитину до такого вчинку.

В Управлінні освіти Волинської ОДА про цей резонансний випадок здається ні слухом, ні духом. Не змогли навіть розповісти, до якої школи ходять діти села Чорників (там лише початкова школа). Коли ж почули від нас про трагедію, то пояснили, що у них є спеціаліст, який займається безпекою життєдіяльності, але він на нараді. Та ж сама ситуація в управлінні освіти Володимир-Волинської РДА, щоправда там перенаправили до керівництва, яке теж по нарадах. Схоже, що в управлінні темою самогубства школяра не дуже зацікавилися.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Управлінням освіти у районі керує непрофесіонал Алла Мельник. У неї котли вибухали в дитсадках і вона не знала. Тож не дивуйтеся...
Відповісти
правда, правда
Відповісти
і котли і неремонтовані плити і трагедія - і все в одному селі. А так то всьо добре
Відповісти
Останні новини
Повішеного тринадцятирічного волинянина виховував багатодітний тато-одинак
19 травень, 2015, 13:32