Новий робомобіль від Google. ФОТО. ВІДЕО

Новий робомобіль від Google. ФОТО. ВІДЕО
Цього літа на дорогах біля штаб-квартири Google, можна буде побачити нову версію робомобілю.

Такий анонс зробили в Google у своєму блозі.

Це буде двомісний автомобіль зі знімним кермом, з педалями газу і гальма, і один водій весь час буде контролювати дії автомобіля. Попередня «альфа» -версія вимагала участі двох операторів одночасно.

Машина повністю електрична. Її швидкість штучно обмежена 40 кілометрами на годину. Робомобіль буде використовувати напрацювання, отримані в результаті експлуатації декількох автомобілів Lexus, які вже давно колесять в рамках дослідницького проекту Google.

Автомобілі Lexus були оснащені системами автономного водіння, і в процесі відпрацювання алгоритмів потрапили в 11 ДТП - але, як підкреслює компанія, всі події сталися не з їх вини.


Завзято долаючи всі перешкоди, Google рухається до епохи повністю автономних машин. Компанія не розмінюється на компроміси, і поки великі автовиробники поступово вбудовують у свої автомобілі нові допоміжні системи (від автоматичної парковки до автоматичного гальмування), Google прагне створити повністю автономний автомобіль. Такий, в який можна буде сісти, задати координати та цілі, і розслабитися.

Немає нічого неможливого, а з ресурсами Google можна не тільки досягти мети, але і зробити це швидко. Компанія стверджує, що ми побачимо повністю готовий продукт вже до 2020 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Уродство якесь, ще й мигалка зверху..
Відповісти