Лучани вимагають обмежити роботу нічного закладу «Рінг-кафе»

Лучани вимагають обмежити роботу нічного закладу «Рінг-кафе»
Жителі прилеглих до нічного закладу «Рінг-кафе» будинків, обурені цілодобовою роботою закладу і просять міську владу обмежити його роботу.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 20 травня.

Одна із мешканок будинку, що знаходиться поряд із нічним клубом на вулиці Ніла Хасевича зазначила, що кожного дня до 8:00 ранку гримить музика, люди старшого віку не можуть спокійно спати.

«Кожного вечора туди приїжджає «рафінована» публіка на дорогих авто і «врубає» ще свою музику. Ми зверталися у різні органи місцевої влади. Але нам представники міськради кажуть виселятися в ліс, мовляв, тут місто. Скажіть, якими децибелами може вимірюватися людське хамство. Хіба члени виконкому не знають, що таке нічний клуб поряд із житловими будинками. Ми хочемо, аби люди зажили в спокої, ми хочемо мати нормальний нічний відпочинок. Дзвінки і папери, які ми шлемо до влади нічого не дають. Нас просто ігнорують», - зазначила жінка.

Перший заступник луцького міського голови Тарас Яковлев запитав у жінки, хто конкретно їй та її сусідам нахамив і «послав» жити людей у ліс, але вона одразу ж мовила, що ніхто конкретно не ображав її, а лише лунали подібні слова і люди так це зрозуміли.

Міський голова Микола Романюк зазначив, що це вже не вперше люди скаржаться на діяльність цього нічного закладу. На його думку, проблему можна вирішити, але про обмеження роботи закладу мова поки не йдеться. Він попросив начальника луцького МВ УМВС моніторити ситуацію навколо «Рінг – кафе», і посилити там охорону громадського порядку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кафе, люди
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люде мають право культурно вiддихнуть пiсля роботи.
Хiба то лутше як на лавках пiд под`ездами сидять i матюки на гiтарах спивають?
Відповісти
Правильно.Але ключове слово - культурно. Раз мешканці обурюються гучною музикою, то нехай влада розбереться - якщо це "кричить" апаратура закладу, то прикрутити звук їм, а якщо гуркочуть сабвуфери в припаркованых авто, то наряди міліції зобов'язані впливати на них. А відпочивати культурно ніхто не забороняє.
Відповісти
Та бабулькам лиш би пожалуватись, як закриють рінг їм будуть потім машини заважати і т.д.
правильно сказали хочеш спокую дуй в ліс
Відповісти
без самосуду нічьо не буде.. таке всюди є!
Відповісти
я так скажу о 8:00 щоб там кричали,музику врубали я такого не пам'ятаю. ввечері, так дійсно буває, але якщо я правильно розумію то пані була з гуртожитку. там своїх чудаків хватає. і співають, і горланять,і все що хочеш...
Відповісти
Останні новини
Лучани вимагають обмежити роботу нічного закладу «Рінг-кафе»
20 травень, 2015, 10:25