Депутати Луцької міськради хочуть, щоб місто долучилось до «Асоціації відкритих міст»

 Депутати Луцької міськради хочуть, щоб місто долучилось до «Асоціації відкритих міст»
У Луцькій міськраді хочуть, щоб про проблеми міста повідомляли через інтернет у рамках проекту «Асоціація відкритих міст».

20 травня на засіданні постійної комісії з питань порушення прав людини, перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев сказав, що необхідно активніше залучатись депутатам до Асоціації відкритих міст та частіше заходити на сайт «Відкрите місто».

«Півтора року тому у Луцьку налагодили комунікації, щоб люди могли звертатись стосовно тої чи іншої проблеми через інтернет на платформі «Відкрите місто», приймають участь в цьому проекті декілька міст. Півтора року тому відкрите місто запускалось як пілотний проект. Зараз платформа дає можливість громадянам, які бачать локальні проблеми, повідомити про неї через інтернет. Це повідомлення потім надходить до Луцької міської ради, щоб його побачили і вирішили проблему. Варто об’єднатись в асоціацію органів місцевого самоврядування під назвою «Асоціація відритих міст», - запевнив Тарас Яковлев.

Натомість, член комісії Андрій Осіпов висловив свою думку щодо того, що користі лучанам від цієї асоціації точно не буде.
«Я думаю, що від цієї асоціації користі нуль, як завжди знімуть в Києві розкішний офіс, от їм з цього і користь, а для людей ні, та й для міста Луцька - це надто дороге задоволення»,- сказав Андрій Осіпов.

Проте, як сказав Тарас Яковлєв, вони мають приклади ефективної асоціації діяльності, і надіється, що асоціація працюватиме ефективно і в офісах, які знаходитимуться у Луцьку.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Депутати Луцької міськради хочуть, щоб місто долучилось до «Асоціації відкритих міст»
20 травень, 2015, 13:38