Кафе «Товаріщ» у Луцьку не працюватиме вночі. Бояться «мінерів»?

Кафе «Товаріщ» у Луцьку не працюватиме вночі. Бояться «мінерів»?
Члени виконавчого комітету Луцької міської ради не захотіли, аби кафе «Товаріщ», що у Луцьку на проспекті Соборності,11 працювало до третьої ночі.

Таке рішення прийняли в ході засідання міськвиконкому 21 червня.
Як пояснив начальник управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради Олександр Козлюк, підприємець Олег Бондарук, власник кафе «Товаріщ», що на проспекті Соборності, 11, звернувся у мерію з проханням продовжити режим роботи закладу.

Підприємець забажав, аби до 1 січня 2012 року кафе працювало до третьої години ночі.

За словами Козлюка, у закладі нині немає відеоспостереження, однак підприємець надав гарантійні листи, якими зобов’язується встановити відеоапаратуру.

Однак члени виконкому вирішили поки відмовити підприємцю, мовляв, коли відеокамери встановлять, тоді хай і звертаються у мерію.

«Сьогодні відеокамери не такі дорогі… Он виявилося, що на автостанції немає відеокамер. Добре, що знайшли людину, яка повідомляла про замінування. Але ж скільки нервів потратили», – висловився луцький мер Микола Романюк.

Нагадаємо, міліція встановила, що зловмисник, який кілька днів тому повідомив про замінування приміщення облдержадміністрації, телефонувавла з автостанції.

Крім цього, у членів виконкому виникли ще й претензії до неукраїнської назви закладу. Однак мер зауважив, що це не головне, в першу чергу – забезпечення порядку, яке буде неможливим без відеоспостереження.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дибілізм не українська назва, а ЛАТТЕ, І Шоконель, і Базилік, то українські назви? Який мер така і команда :(
Відповісти
Останні новини
Кафе «Товаріщ» у Луцьку не працюватиме вночі. Бояться «мінерів»?
21 червень, 2012, 11:41