Скрута підштовхнула багатодітну матір до крадіжки

Скрута підштовхнула багатодітну матір до крадіжки
Волинянка таємно проникла в квартиру і викрала одяг та простирадла.

Волинянка таємно проникла до житла своєї знайомої та винесла звідти чуже майно: два рушники, чотири наволочки, чотири простирадла, кофту, тюль та два килими. Загальна вартість викраденого – 300 гривень.

У судовому засіданні обвинувачена вину у вчиненні злочину визнала. За словами жінки, вона неодноразово бувала в будинку потерпілої, тому знає, де саме остання зберігає свої речі. Оскільки проникнути через вікно всередину не змогла, то вона відкрила вхідні двері будинку ключем, якого принесла з дому, оскільки знала, що тип ключа однаковий.

Обвинувачена, яка сама виховує трьох неповнолітніх дітей, під час суду зізналась, що на крадіжку її підштовхнуло складне матеріальне становище.

Старовижівський районний суд Волинської області визнав жінку винною, проте не позбавив її волі, а обмежився іспитовим строком тривалістю один рік.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До чого котимось...жах. Шкода жінку, скоро кожен другий буде злочинцем...котимось у прірву - будемо або жебракувати або красти...
Відповісти
Не шкода, не фіг прикриватись своїми дітьми, і взагалі перш ніж плодитись, треба думати головою, а не тим що нижче, чи в змозі тих дітей утримувати, а не понаплоджують, щоб гроші на них платили, а тоді ще й тикають всім своєю багатодітністю, ніби всі їм винні.
Відповісти
Хай просять через соцмережу і її завалять цим добром по вуха!
Відповісти