Міський бюджет виділить Палацу учнівської молоді п'ять мільйонів гривень. ФОТО

Міський бюджет виділить Палацу учнівської молоді п'ять мільйонів гривень. ФОТО
Міський голова Микола Романюк пообіцяв близько 5 мільйонів Палацу учнівської молоді у зв'язку з 70-річним ювілеєм. Про це стало відомо під час звітного концерту установи 20 травня.

Про це повідомляє «Волинська правда».

Творчий звіт Палацу учнівської молоді Луцька розпочався з формальностей: директор установи Степан Сидорук відзвітувався перед батьківським колективом, громадськістю та представниками влади, які були присутні на дійстві, за витрачені кошти впродовж 2014-2015 навчальних років. З`ясувалось: утримують Палац учнівської молоді здебільшого батьки, діти яких є вихованцями установи. Так, батьківський колектив через благодійний фонд «Духовна скарбниця» цього року на потреби ПУМу перерахував понад 267 тисяч гривень.

Луцький міський голова у своїй промові подякував батькам за цінну підтримку, зазначивши, що навчальний рік, який минає, для міської скарбниці, як і для загальноукраїнської був скрутним. Втім, очільник міста наголосив: цього року ПУМ святкуватиме 70 років від дня створення, а тому Луцька міська рада вже підготувала документи на переказ 5 мільйонів гривень на потреби установи. Відтак, Романюк висловив надію, що пам`ятну дату талановиті юні лучани та їх батьки зустрінуть вже у новому, оновленому залі Палацу учнівської молоді.

Опісля офіційної частини батькам вихованців ПУМу та гостям свята показали святковий концерт, який підготували вихованці закладу. Під час цього дійства голова міської ради нагородив творчий колектив установи подяками.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Міський бюджет виділить Палацу учнівської молоді п'ять мільйонів гривень. ФОТО
21 травень, 2015, 12:14