Волинські студенти організували «вишиваний» флешмоб. ФОТО

Волинські студенти організували «вишиваний» флешмоб. ФОТО
21 травня студенти та викладачі Академії рекреаційних технологій і права та Луцького коледжу рекреаційних технологій і права підтримали всеукраїнську акцію «Одягни вишиванку»!

«День вишиванки» – це всеукраїнське свято, покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу.

Основна мета заходу – збереження українських цінностей та їх
популяризація серед молоді та населення. Свято не прив'язане до жодного державного чи релігійного свята і не передбачає обов’язкових заходів, але запрошує кожного свідомого українця до абсолютно простого вчинку – одягнути вишиванку і провести робочий день в українському дусі.

В цей день на території академії з метою формування у молоді національної свідомості, гідності українця, виховання почуття патріотизму, поваги й любові до рідної землі й українських традицій був організований патріотичний флешмоб «З Україною в серці живемо».

В цей складний час, коли на Сході країни захисники Вітчизни віддають життя за єдність та незалежність України, потрібно виявити свій патріотизм та показати, що ми є небайдужі до тих подій, що відбуваються в державі. Не будьмо байдужими до долі нашої Батьківщини! Підтримаймо один одного у такий нелегкий для усіх українців час та молімося за долю нашої неньки України, закликають організатори та учасники флешмобу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.