У відпустку – в Туреччину*

У відпустку – в Туреччину*
Туреччина - туристична країна, яка вже чекає Вас на своїх численних курортах! На сезон 2015 року, Туреччина пропонує неймовірно привабливі ціни. Головною перевагою Туреччини є те, що візи не потрібно.

Можете одразу уявити, як ви ніжитесь на пляжі одного з чотирьох морів, що так неймовірно оточили цю країну. Або насичуєтесь неперевершеними місцями та пам'ятками архітектури, адже тут є що подивитись і чому подивуватись.

Туристична агенція «МОРЕ ТУРІВ» з радістю підбере найкращий варіант відпочинку для Вас.

Професійні менеджери агентства «МОРЕ ТУРІВ» бачили країну зсередини, куштували турецьку їжу, відпочивали в готелях, ніжилися на пляжах, купалися у теплих морях, і завжди готові поділитися з Вами своїми враженнями, і порадити щось саме для Вас.

Туреччина – всім відома країна контрастів. Вплив західних культур та східні колорити, що свого часу тісно переплелись – це мікс, що переверне ваше уявлення про цю країну. Варто лише хоч не на довго покинути свій готель та роздивитись Туреччину по-новому.

Звичайно, якщо ви прихильник пасивного, розміреного часу проводження, - то в Туреччині варіацій такого відпочинку дуже багато. Не забуваймо, що саме ця країна впровадила ідеальну для багатьох систему «все включено».

Комфортабельні готелі різної зірковості з продуманою інфраструктурою для вас та ваших діток, хороші пляжі з пологим входом у море, та безліч додаткових цікавинок не дадуть засумувати ні на хвилинку. Для розваг представлені криті та відкриті басейни, аквапарки, пляжні ігри, турецька баня та сауна, шоу «Турецька ніч», жива музика, дискотеки, а також дитячі анімації та ігрові кімнати.

Велика кількість екскурсій неймовірними місцями Туреччини розкриє вам все різноманіття та велич історико-культурної спадщини країни. Тут цілі міста – музеї під відкритим небом, а в них прекрасно збережені пам’ятки античності, древні фортеці, красиві старовинні мечеті.

Хочете на власні очі побачити казкові місця, які на все життя закарбуються у пам'яті, - тоді слід відвідати містечко Памуккале, із терасами білосніжних кристалів та мінеральними джерелами, що повертають молодість або загадкові печерні поселення в Кападокії.
Насолодитись виглядом всього курортного регіону Кемер та містом Анталія пропонує підйом найдовшою канатною дорогою Європи. Завдяки канатній дорозі, одночасно з пляжним відпочинком на морі, є можливість насолодитися зимовими видами спорту протягом 4-х місяців.

Дуже вигідний шопінг. У Туреччині не просто можна торгуватись, а це необхідно робити, аби не образити продавця, таксиста чи іншого мешканця.

Відпочиваючи тут, можна додатково здійснити поїздки на територію турецької республіки Північний Кіпр (без візи) та на грецький острів Родос (тут вже потрібна відкрита Шенгенська віза).

Тому не зволікайте, беріть на роботі відпустку і плануйте свій відпочинок разом з туристичною фірмою «МОРЕ ТУРІВ», яка знаходиться в м. Луцьк, вул. Винниченка 14 а, офіс 22.

Бажаєте індивідуальний прорахунок надсилайте запит на пошту [email protected],
або телефонуйте 72 50 22, 050 077 82 06, 093 251 36 75.

МРІЙ! ДІЙ! ВІДПОЧИВАЙ!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
поїхати. От тільки пенсії вистачить на один обід...
Відповісти
поїхати. Але зарплати вистачить на обід та вечерю.
Відповісти