Луцький школяр створив казку-мультик про важливість податків

Луцький школяр створив казку-мультик про важливість податків
Щоб розповісти про важливість податків луцький школяр створив казку – мультик з пластиліновими героями.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Мультфільм з пластиліновими героями про податки луцького школяра Дениса Шкідини став безумовним лідером регіонального туру Всеукраїнського конкурсу «Майбутнє країни - у мріях дитини».

Казка «Пригоди в лісовій державі», виконана у техніці предметно-пластилінова мультиплікація, вразила членів волинського журі майстерністю виконання. Відтак, ця робота стала переможцем регіонального туру Всеукраїнського конкурсу «Майбутнє країни - у мріях дитини» у номінації «Комп’ютерна графіка, комп’ютерна анімація».

Дев’ятирічний школяр, вихованець загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 м. Луцька, не лише створив казку про важливість податків в житті спільноти, а й проілюстрував свій творчий задум за посередництвом анімації з пластиліновими героями.

«У вільний від навчання час я люблю малювати звірів, рептилій та покемонів, ліпити їх з пластиліну. Люблю дивитися мультики, і ось коли фотоапарат дома вільний – знімаю, як рухаються мої пластилінові чи іграшкові герої, придумую пригоди, в які вони потрапляють. Найважче створювати декорації і тому мої герої дуже часто оживають на моєму робочому столі. Перетворювати силу-силенну кількість фотографій у плавну картинку мене навчила мама», - розповідає дев’ятирічний мультиплікатор Денис Шкідина.

Щодо створеної історії про важливість податкової культури у лісовому товаристві Денис Шкідина каже, що завдяки конкурсу ДФС
України «Майбутнє країни - у мріях дитини» вперше дізнався про те, що таке податки, бюджет, декларація про доходи.

«Думаю, мені потрібно буде ще в цьому більш детально розібратись і зрозуміти, коли підросту трішки. А в роботі я представляю як зрозумів те, про що розповідали мені моя класний керівник Олена Євгенівна і моя мама», - написав у своєму резюме школяр.

Отож, тепер казковий мультфільм «Пригоди в лісовій державі» оцінюватиме журі всеукраїнського туру конкурсу «Майбутнє країни - у мріях дитини».

Загалом у регіональному турі Всеукраїнського конкурсу «Майбутнє країни - у мріях дитини» було представлено 21 творчу роботу обдарованих дітей Волині.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Плати податок, дай можливість чинуші пиляти бюджет. Більше податків - більше можливості для розпилу, більше лексусів біля податкової, міськ та обл рад.
Відповісти
що важливість сплати податків-це казка
Відповісти