«Волиньгаз» припинив газопостачання «Луцьктеплу» за борги

«Волиньгаз» припинив газопостачання «Луцьктеплу» за борги
ДКП «Луцьктепло» заборгувало «Нафтогазу» 57,1 мільйона гривень. Відповідно до умов договору на постачання між цими підприємствами, газопостачання має бути припинене. Відновлення подачі газу можливе тільки після повного погашення заборгованості.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ «Волиньгаз».

У листі «Нафтогазу» наголошено, що безлімітне (несанкціоноване) споживання природного газу призводить до значних фінансових збитків компанії та втрат державного бюджету України.

«ПАТ «Волиньгаз» не здійснює постачання природного газу для «Луцьктепла». Наше підприємство діє лише в рамках доручень НАК «Нафтогаз України» щодо відключення підприємств-боржників», - пояснює ситуацію заступник голови правління з обліку та постачання газу Андрій Карпомиз.

Аналогічна ситуація на сьогодні є у Володимирі-Волинському і Нововолинську. ПТМ «Володимир-Волинськтеплокомуненерго», яке заборгувало 8,7 мільйона гривень, було відключене минулого тижня. Днями без газу залишаться і котельні Нововолинська. Ліміти на споживання газу на сьогодні має тільки Ковель.

Довідка:
Публічне акціонерне товариство по газопостачанню та газифікації «Волиньгаз» забезпечує природним газом 236 тисяч сімей волинян і 4,5 тисячі підприємств області. Серед найбільших наших клієнтів ПАТ «Волиньгаз» - підприємства харчової промисловості. Зокрема, Гнідавський цукровий завод, Європацукор, Теремно-Хліб, Володимир-Волинська птахофабрика, Волиньхолдінг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такий в нас рівень життя, що не має за що платити, будем зимою скакати, щоб не замерзнути, а літом в калюжі митись щоб не засмердітись. слава цій революції?
Відповісти
Як кажуть, хто не скаче той москаль))
Відповісти
Справжній керівник Держави розвінчав би і "посадив" недолугих, які у цьому винні.
Відповісти
А шо то за Карпомиз такий?
Відповісти
А де гроші ті що всі жителі міста справно платять за опалення і гарячу воду... Чому жителі міста мають бути заручниками непрофесійних керівників... Напевно знову підуть в хід шини....
Відповісти
Вибрали романюка і компанію - жеріть покращення повними пригоршнями. Тобто те що робиться з дорогами, медициною, комуналкою - вибір кожного громадянина. Допоки будете голосувати за комуняк до тих пір буде совок, де рух є прогресу нема.
Відповісти
А до чого тут комуністи??
Відповісти
еййй, люди, опам'ятайтесь. Звинувачувати владу можна дуже довго, і багато з вас буде правим, але потрібно якось самим почати діяти. Хіба влада винна, що підприємства мають борг. Колись Скрябін сказав шикарні, як на мене, слова: "ТИ САМ СОБІ КРАЇНА".

Просто не сійте паніку серед народу, а починайте із себе. Я розумію, що ви самі собі воду, коли захочете не включите, але майте терпіння та витримку. Оскільки владі зараз не до нас, то шукайте щастя собі самотужки.
Відповісти
Ти прикалуєшся? Романюк з Киричуком крали гроші,а тепер нам терпіти, їх двох треба судити!Влада-це народ,як їм може бути не до нас, а до кого тоді.
Відповісти
От уроди гроші вкрали собі,а ми страдаєм.Щоб ви все житя гріли воду так як ми зараз.Козли.
Відповісти
Скоро почнемо палити їхны маєтки та гріти воду ..
Відповісти
Останні новини
У відпустку – в Туреччину*
21 травень, 2015, 16:25
«Волиньгаз» припинив газопостачання «Луцьктеплу» за борги
21 травень, 2015, 16:14