Убивцю власних батьків засудили довічно

Убивцю власних батьків засудили довічно
Прокуратурою області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 34-річного мешканця села Липини Луцького району, який з особливою жорстокістю убив своїх батьків.

27 вересня минулого року, перебуваючи у їхньому будинку, він завдав 17 ударів ножем матері, а за деякий час, аби приховати злочин, - 7 ударами сокирою по голові зарубав батька, який повернувся додому.
Тіла рідних людей зловмисник вивіз та закопав у полі неподалік гіпермаркету «Епіцетр».

Як повідомив прокурор відділу процесуального керівництва, при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ та підтримання державного обвинувачення прокуратури області Ігор Демчишин, у суді своєї вини чоловік не визнав і у скоєному не розкаявся, хоча до того у подробицях свідчив про обставини вчинення злочину.

Постійно змінюючи покази та дискредитуючи органи досудового розслідування, зловмисник усіляко намагався уникнути відповідальності за свої дії.

Та зібраних у справі доказів вистачило, аби довести, що убив своїх батьків саме він. Потерпілі - брати убивці - наполягали на якнайсуворішому покаранні для нього.

Експерти визнали чоловіка повністю осудним. Відтак учора, 20 травня 2015 року, Луцький міськрайонний суд призначив йому покарання у виді довічного ув’язнення. Окрім того, він муситиме сплатити двом потерпілим від злочину братам по 500 тисяч гривень моральної шкоди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Убивцю власних батьків засудили довічно
21 травень, 2015, 16:33
У відпустку – в Туреччину*
21 травень, 2015, 16:25