У Луцьку нагородили найкращих випускників. ФОТО

У Луцьку нагородили найкращих випускників. ФОТО
У Луцьку в день української вишиванки нагородили найкращих учнів 11 класів.

Про це пише Інформаційне агентство Волинські Новини

Захід розпочали і закривали митці музики: Діденчук Ігор, студент ВДУКІМ імені Ігоря Стравінського зіграв для присутніх на флейті, а Віктор Бондар зіграв для усіх присутніх на бандурі.

Учні, які стали переможцями всеукраїнських конкурсів-захистів, олімпіад, турнірів у 2014-2015 роках отримали грошові премії від Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Голова правління Фонду Олександр Товстенюк подякував батькам учнів за те, що вони докладають зусиль і допомагають своїм дітям навчатись.

«Хочу передати вітання усім від Ігоря Петровича Палиці. Засновник Фонду «Новий Луцьк» завжди підтримував талановитих дітей, аби у них був стимул до подальшого розвитку і не зникало бажання вчитись. Наразі існує проблема з заохоченням дітей до навчання. У мене в самого є син, якому 15 років, і я знаю, що це - складний період. Розумію, що його потрібно направляти, говорити з ним про важливість знань. Тому хочу подякувати батькам за те, що мають сили та терпіння підтримувати своїх дітей. Учням побажаю ніколи не забувати того, що для них зараз роблять їхні батьки, та постійно прагнути до нових знань і саморозвитку», - зауважив Олександр Товстенюк.

Він також побажав випускникам вдосконалюватися та набиратися досвіду, і завжди пам'ятати, що Луцьк - їхня Батьківщина, мовляв, якщо вони і поїдуть на навчання звідси, то нехай потім повертаються назад та змінюють місто на краще.

«Для мене особисто навчання не є проблемою чи тягарем. Мені подобається процес освоєння нових знань. Але для багатьох фінансова нагорода та визнання є основною мотивацією для подальшого розвитку, тому такі відзнаки є важливими», – прокоментувала, в свою чергу, учениця ЗОШ№14 Павлюк Олена.

«Я вважаю, що такі нагородження є стимулом до навчання. Я брав участь у змаганнях з біології, мрію стати генетиком, для цього потрібно багато читати та експериментувати. Грошову премію напевне використаю на придбання необхідних матеріалів, які допоможуть мені вдосконалити свої знання з біології», - зазначив випускник ЗОШ №21 Голяр Владислав.

Зокрема Вахрамєєв Олександр подякував Ігорю Палиці за те, що проекти Фонду мотивують його сина Вахрамеєва Ігоря до навчання вже 2 роки поспіль. Чоловік зауважив, що діяльність Фонду для Луцька має величезне значення, оскільки підтримує та фінансує усі сфери суспільного життя міста, - а це і спорт, і медицина, і освіта, і благоустрій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Біскуб І.П.не тільки сама талановита людина , а ще й має доцю-розумашку)Молодці
Відповісти
Останні новини
У Луцьку нагородили найкращих випускників. ФОТО
21 травень, 2015, 20:12