На Київщині 20-річні сутенери заробляли до 5 тисяч гривень в день

На Київщині 20-річні сутенери заробляли до 5 тисяч гривень в день
На Київщині викрили організовану злочинну групу сутенерів. Наразі зловмисникам оголошено про підозру, незабаром вони постануть перед судом.

Про це інформує ВЗГ ГУМВС України в Київській області.

20-річна жителька Білої Церкви, створила організовану злочинну групу, до складу якої ввійшли її старша рідна сестра та 22-річний хлопець. Молодь чітко розподілила між собою обов’язки – керівник, адміністратор та охоронець, потім долучили до своєї компанії ще двох дівчат.

Впродовж двох місяців зловмисники займалися сутенерством та утримували місця розпусти. Вишукували «працівниць» у соціальних мережах Інтернет. Зустрічі із замовниками відбувалися в орендованих квартирах. Вартість однієї години складала 400 гривень. Так, за один робочий день заробіток становив від 2 до 5 тисяч гривень.

Члени організованого злочинного бізнесу зізналися працівникам міліції у скоєному, надали правдиві покази. Рішенням суду їм обрали міру запобіжного заходу – особисте зобов'язання.

Кримінальне провадження, відкрите слідчим відділом Білоцерківського міськвідділу міліції за ч.2 ст.302 (Створення або утримання місць розпусти і звідництво) та за ч.3 ст.303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України, наближається до завершення. Підозрювані, яким загрожує позбавлення волі до десяти років, постануть перед судом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Київщині 20-річні сутенери заробляли до 5 тисяч гривень в день
21 травень, 2015, 20:59