У Луцьку відбулася благодійна акція на підтримку соціально незахищених дітей. ФОТО

У Луцьку відбулася благодійна акція на підтримку соціально незахищених дітей. ФОТО
Традиційно у кінці травня міська рада розпочинає цикл благодійних заходів, спрямованих на змістовне проведення дозвілля дітей соціально-вразливих категорій.

Повідомляє прес-служба міської ради.

Вчора, 21 травня, такий захід відбувся у центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Організували благодійну акцію Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за сприяння соціального бізнесу.

60 діток-сиріт разом з опікунами мали можливість весело та цікаво відпочити у парку, відвідавши міський зоопарк та випробувавши сили на «Еколого-туристичній стежині здоров’я».

Завітав до діток і Луцький міський голова Микола Романюк. Він поспілкувався з учасниками заходу та висловив вдячність небайдужим підприємцям, що долучилися до заходу.

Як розповіла директор Центру Ліна Галан, сьогоднішній захід приурочений до Дня захисту дітей, що відзначатимуть 1 червня.

“Ми залучаємо соціально відповідальний бізнес, домовляємося з різними організаціями, що надають розважальні послуги. Дітки, які потребують особливої соціальної підтримки, мають можливість відвідувати такі заходи. Окрім смачних подарунків, сьогодні кожна дитина отримає запрошення в цирк”, - розповіла вона.

Раділи такому святу діти й дорослі. Віра Іванова, опікун трьох неповнолітніх діток, висловила вдячність міській владі за організацію такого заходу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку відбулася благодійна акція на підтримку соціально незахищених дітей. ФОТО
22 травень, 2015, 09:50