Волиняни-учасники АТО отримали у власність більше трьохсот гектарів землі

Волиняни-учасники АТО отримали у власність більше трьохсот гектарів землі
Волиняни-учасники АТО та їх родини отримують все більше земельних ділянок, повідомляє прес-служба Головного управління Держгеокадастру у Волинській області.

«Увесь процес: від написання заяви і до отримання документів на право володіння земельною ділянкою контролюється Головним управлінням Держгеокадастру в області: головне, аби заяви розглядалися у найкоротші терміни, а також у стислі строки оформлювалися документи.

Ми постійно наголошуємо на цьому, працюючи з органами місцевого самоврядування та приватними підприємствами, які працюють у земельній сфері», - наголошує в.о начальника Головного управління Держгеокадастру в регіоні Василь Василенко.

Відтак, станом на 22 травня наші краяни-учасники АТО отримали у власність вже загалом 328,9 гектарів землі. Це 669 ділянок: 286 - для будівництва житлового будинку (38,9 га), 164 – для ведення садівництва (12,2 га) та 219 – для ведення сільського господарства (277,8 га).

До Головного управління Держгеокадастру та органів місцевого самоврядування надійшло від липня минулого року 4289 заяв. Прийнято 1983 рішень про надання дозволу на розробку проектів землеустрою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волиняни-учасники АТО отримали у власність більше трьохсот гектарів землі
22 травень, 2015, 10:50