Лучани дивитимуться мультики вночі. ВІДЕО

Лучани дивитимуться мультики вночі. ВІДЕО
Два відомих українських аніматори відвідають Луцьк 23 та 24 травня в рамках фестивалю «Art territory». Окрім показу мультфільмів глядачі зможуть поспілкуватись з творцями про особливості створення анімаційних фільмів.

У суботу, 23 травня, лучани зможуть переглянути мультфільм керівника відомого циклу анімаційних фільмів «Моя країна – Україна» Степана Коваля. Також він розповість, як створюються мультики. Показ мультфільму відбуватиметься на Театральному майдані міста з 23:00 по 1:00.

У неділю, 24 травня, на лучан чекає ще один показ анімованих фільмів від мультиплікатора Олександра Даниленка. Митець працює переважно з музикою, у його доробку чимало анімаційних кліпів. Поспілкуватись з художником та подивитись його роботи можна на центральній площі міста з 22:00 по 00:00.

Обидві зустрічі відбудуться у рамках фестивалю «Art territory». Організатори заходу луцька анімаційна студія «Імаго» закликають охочих тепло одягатись, брати з собою каремати, термоси та пледи.

Окрім того, під час зустрічей відбудеться набір в анімаційну студію «Імаго». Охочих навчатимуть основам анімації, сценічної мови, акторської майстерності, композиційної побудови, операторської майстерності, основам монтажу, естетичного виховання, історії анімації, написання сценарію, озвучення.

Організатори чекають усіх охочих у суботу, 23 травня о 23:00 та у неділю, 24 травня о 22:00 на Театральному майдані Луцька.

Нагадаємо, також в рамках фестивалю «Art territory» у Луцьку звучатимуть вірші Героя Небесної сотні, польські художники робитимуть зі старих меблів витвори мистецтва, а вуличні художники розпочали створювати графіті на стіні одного з будинків у центрі міста.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.