У ДТП на Волині постраждали троє людей

У ДТП на Волині постраждали троє людей
Автопригоди зафіксовані на території Ковельського та Локачинського районів.

21 травня о 09:25 житель міста Володимира-Волинського, керуючи автомобілем "Рено Кенго", у селі Затурці Локачинського району, не дотримався безпечної дистанції та інтервалу і зіткнувся з автобусом «БАЗ Еталон» під керуванням жителя Нововолинська. Внаслідок ДТП пасажирка автомобіля «Рено Кенго» отримала тілесні ушкодження, госпіталізована у торчинську лікарню.

О 21:30 на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин поблизу села Старі Кошари Ковельського району 31-річний житель села Туровичі, керуючи скутером «Ямаха», не впорався із керуванням і з'їхав у кювет. У результаті ДТП водій отримав тілесні ушкодження, доставлений у Ковельську центральну районну лікарню. Після надання меддопомоги, відмовився від госпіталізації.

О 20:25 в селі Привітне Локачинського району 42-річний житель села Кремеш, керуючи автомобілем «Опель Аскона», не впорався із керуванням та з’їхав у кювет. Госпіталізований у хірургічне відділення центральної районної лікарні.

За фактами ДТП ведеться досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: аварія, ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
говорячи про привітне, трішки було не так, автомобіль опель аскона, рухався з шаленою швидкісттю, по селі, та мало не бив, автомобіль на зустрічній смузі,але як кажуть Бог допоміг розїхатись. шановні коли ви пишите новини на сайті, трішки їх взнавайте перед тим , як щось писати,.....
Відповісти