На інтернет-аукціоні збирають кошти хлопцю, який 16 років бореться зі страшною хворобою

На інтернет-аукціоні збирають кошти хлопцю, який 16 років бореться зі страшною хворобою
Бондарук Назарій - 16-річний хлопчик зі страшним діагнозом муковісцидоз. З самого дитинства він був змушений боротися за можливість жити й регулярно проходити тяжке й неймовірно дороге лікування. Лише віра у людську доброту й у те, що вони йому допоможуть давала сил рухатися далі.

Муковісцидоз – тяжке вроджене захворювання, що виявляється ураженням тканин і порушенням секреторної діяльності екзокринних залоз, а також функціональними розладами, перш за все, з боку дихальної та травної систем. Зміни при хворобі зачіпають підшлункову залозу, печінку, слинні залози, кишечник, бронхи та легені.

Назарій проходив лікування у Ковелі, Луцьку, Рівному й Києві. Однак хвороба невиліковна, тож він змушений двічі, а то й тричі на рік проходити чергове лікування, вартість якого з кожним днем росте. Лише на одне таке системне лікування батьки хлопця витрачають більше 20 000 гривень.

Ось і на початку червня на хлопця чекає чергова госпіталізація. Фінансів у батьків хлопчика абсолютно не вистачає, тож аби допомогти зі збором коштів ГО «Фундація розвитку громад» організовує благодійний Інтернет-аукціон.

Аукціон стартує 21 травня й триватиме до 7 червня включно. Лотами виставлено ряд виробів ручної роботи й картин від волинських майстрів, різноманітні сувеніри, а також послуги (зараз є домовленість із студією зачісок, фотографом та фінансовим радником).

«Протягом 2 років ГО «Фундація розвитку громад» допомагає хворим на муковісцидоз дітям через збір пожертв по мережі аптек ДВТП «Волиньфармпостач» та іншим торгівельним закладам Волині, закриваємо потреби цих дітей по ліках, але через ситуацію в країні стає досить важко. Ми сподіваємось, що куплені лоти допоможуть не тільки Назару, але й будуть чудовим сюрпризом для тих, хто їх придбав», – розповідає керівник проекту «Стань ангелом – допоможи дітям, хворим на муковісцидоз» Віра Тарасюк.

Долучитися до проекту й спрямувати свої кошти у благодійному руслі можна за посиланням https://www.facebook.com/events/387872411401681/

Усі кошти, виручені на аукціоні будуть спрямовані на купівлю ліків для Назарія. 

Крім того, допомогти хлопцю кожен небайдужий може безпосередньо у офісі ВОГО «Фундація розвитку громад» (м. Луцьк, вул. Шопена, 11, 2 поверх) чи перерахувавши на розрахунковий рахунок: № 26009055504051 ПАТ «КБ ПРИВАТБАНК», м. Луцьк, МФО 303440, ЄДРПОУ 37707135 з приміткою «Благодійна пожертва на лікування Бондарука Назарія».

Давайте спільними зусиллями допоможемо хлопчику повірити в чудо, закликають організатори.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На інтернет-аукціоні збирають кошти хлопцю, який 16 років бореться зі страшною хворобою
22 травень, 2015, 17:16