Знайшли адвоката для арештованих російських спецпризначенців

Знайшли адвоката для арештованих російських спецпризначенців
Спецпризначенців Олександра Александров та Євгена Єрофєєва від російського консульства захищатиме адвокат Валентин Рибін.

Про це пише ТСН.

Він повідомив, що працює на підставі договору з громадською організацією Фонд правового сприяння іноземцям "Одісея", до якої з проханням захистити росіян звернулися невідомі. Рибін припускає, що до Фонду звернулися із російського консульства.

Рибін розповів кореспонденту ТСН, що мав бесіду із російським консулом, який був присутній на засіданні. За його словами, консул стежив за тим, що відбувається, проте ніяк не коментував це.

Адвокат наголосив, що захищатиме інтереси арештованих росіян у суді: "Так, я буду захищати інтереси від російського консульства".

Рибін ще вчора, 21 травня, подав до суду клопотання про те, щоб захищати обох затриманих. Проте сьогодні під час судового засідання обидва затримані заявили, що не зустрічалися із Рибіним до цього. Крім того, Александров відмовився від другого захисника, а Єрофєєв фактично відмовився.

Рибін укоментарі ТСН.ua повідомив, що йому не надали можливості зустрітися із росіянами. Також він розповів, чому обидва затриманих відмовилися від його послуг.

"Александров, коли йому пояснили, що його інтереси представлятиме ще один адвокат, він погодився. Але після цього призначили технічну перерву, відключили відеозвязок. І після того, як зв'язок включили, Александров сказав, що відмовляється від моїх послуг. Я не знаю, скільки ще людей знаходилося у цій медичній палаті, крім нього, і що з ним там робили під час цієї технічної перерви.

Більше того, під час засідання щодо Єрофєєва суддя ще навіть не встиг оголосити склад суду, а Єфрофєєв вже каже, що йому не потрібен ще один адвокат. Тобто там нормально попрацювали. Їм не дають незалежного адвоката лише тому, що не хочуть щоб вони щось розповіли", - заявив Рибін.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Знайшли адвоката для арештованих російських спецпризначенців
22 травень, 2015, 19:50