Четвірка потенційних переможців у пісенному конкурсі «Євробачення - 2015». ВІДЕО

Четвірка потенційних переможців у пісенному конкурсі «Євробачення - 2015». ВІДЕО
Учора пізно ввечері у Відні на сцені арени Вінер Штадтхалле визначилися всі фіналісти Євробачення-2015.

Після другого півфіналу букмекери оголосили фаворитів конкурсу, повідомляє ТВІ.

Одразу дві авторитетні світові букмекерські контори Bwin і William Hill прогнозують перемогу учаснику від Швеції Монсу Зелмерлеву, друге місце віддають групі Il Volo з Італії, третє - Гаю Себастьяну з Австралії, повідомляє Росбалт. Також у фаворитах виконавці з Росії та Естонії.

Отже, фаворитом №1 букмекери назвали 28-річного поп-співака зі Швеції Монса Зелмерлева, який підкорив глядачів Євробачення композицією Heroes. Він випустив 6 альбомів та кілька синглів. Вперше на сцені співак з'явився в 19 років. Брав участь у кількох талант-шоу, а в цьому році переміг в конкурсі Melodifestivalen, завдяки чому представляє Швецію на Євробаченні-2015.

Італійське оперне поп-тріо Il Volo ("Політ") місяць тому посідало у букмекерів перше місце, але чим ближче до фіналу, тим частіше у букмекерів змінюються позиції лідерів. Тенори П'єро Бароне і Іньяціо Боскетто і баритон Джанлука Джинобле разом виступають з 2009 року. На конкурсі вони співають про велику любов, Grande Amore. Представникам Італії по 20 років, вони завоювали якщо не любов, то пильну увагу глядачів по всьому світу.

Австралію, яка вперше бере участь в Євробаченні на правах повноцінного учасника, представляє Гай Себастіан. У 2014 році австралійців запросили як гостей на другий півфінал. Він виступає з запальною піснею Tonight Again. 33-річний співак і композитор випустив 8 студійних альбомів, а його сингли не раз очолювали музичні чарти Австралії. Популярний він і в Новій Зеландії.

Також пророкують перемогу в конкурсі букмекери і Естонії. Історія учасників естонської дуету гідна кінофільму. Еліна Борн була в школі на уроках, коли отримала Facebook-повідомлення від одного з найвідоміших в Естонії продюсерів, авторів і виконавців Стіга Рясти, який займався тоді естонської версією телепроекту "Поп-ідол".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Четвірка потенційних переможців у пісенному конкурсі «Євробачення - 2015». ВІДЕО
23 травень, 2015, 18:15