Kozak System у Луцьку презентують новий альбом. ФОТО

Kozak System у Луцьку презентують новий альбом. ФОТО
В рамках фестивалю "Art Territory" рок-гурт Kozak System презентують луцькій аудиторії слухачів новий альбом "Живи і люби".

Сьогодні, 23 травня, напередодні виступу українського рок-гурту Kozak System на сцені фестивалю сучасного мистецтва "Art Territory", журналісти ВолиньPost поспілкувались із солістом гурту Іваном Леньо, який розповів, що для лучан вони презентують всі пісні з нового альбому "Живи і Люби", а також заспівають і вже відомі хіти, написані раніше.
с
с
саундчек
саундчек
"Сьогодні, неочікувано для лучан, ми робимо презентацію нового альбому «Живи і люби». Ми збиралися з цією презентацією приїхати окремо, в якийсь із клубів, проте сталось так, що нас запросили на "Art Territory". Тому виходить, що це третій концерт нашого невеличкого туру. Вчора ми грали у Львові, а сьогодні у Луцьку будемо презентувати повністю всі пісні з нового альбому, але й старі добрі композиції також будуть", - мовив Іван Леньо.

За словами соліста Kozak System, варіантів, як назвати альбом було три: "Живи і люби","Коли вона" і "Битим склом", проте з допомогою друзів обрали перший варіант.

"Перед тим, як назвати альбом, ми розіслали його нашим друзям, людям, думку котрих ми цінуємо і поважаємо: це Юрко Андрухович і Тарас Чубай, Андрій Боднар, Фоззі, Фагот, Положик, і сестри Тельнюк і Володя Лавренчук. Тобто люди, які в цьому житті щось створили, які добре розбираються у тому чи іншому продукті, особливо в такому інтелектуальному продукті як музика. Кожен з них прислав нам якісь свої версії і збіглась одна назва – "Живи і люби", - розповів Леньо.

На думку Івана Леньо, Волинь - особлива своєю патріотичністю та радикальністю. Тому, вважає він, лучан, якщо хтось з митців і захоче обманути - то не вийде, адже волиняни дуже прискіпливі.

"У кожному місті є як інтелектуали, так і неінтелектуали, люди, які цікавляться культурою і які нею не цікавляться. Луцьк у цьому - не виняток. Єдине, що хочу сказати: зробити акцент на тому, що в Луцьку завжди дуже приємно грати тому, що тут багато музикантів", - каже він.

Для рок-гурту Kozak System співпраця з луцькими музиканти не є новою. Адже раніше в них були спільні пісні із луцьким гуртом "Флайzza", а із Сашком Положинським постійно працюють над спільними проектами. Також сьгодні, 23 травня, на концерті вони презентують для лучан спільну пісню з луцькими реперами з "Аромотерапії".

"В новому альбомі ми маємо пісню «Мама, нащо?», де частину тексту читають ваші місцеві репери, хлопці із «Аромотерапії». Сьогодні перед виступом до нас підійшли хлопці із молодого бенду "Юнайтед бразбенд», виявляється, і такі є у вас в Луцьку, і запропонували зробити одну пісню разом. Думаю, що в нас це вийде, тому що ми відкриті до співпраці", - мовив Іван Леньо.

За словами соліста рок-гурту, для нього в новому альбомі є особливою пісня "Коли вона". За його словами, вона має вдале поєднання музичної і віршованої складових, дуже глибокий і унікальний текст Сергія Жадана.

"На мій погляд, у пісні "Коли вона" є вдале втручання з боку Kozak System. Вийшла така щемлива пісня, на яку, коли виконуєш під час концерту, витрачаєш більше сил, аніж на решту репертуару. Вона потребує неймовірної зібраності і чесності", - каже музикант.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Kozak System у Луцьку презентують новий альбом. ФОТО
23 травень, 2015, 17:40