У Луцьку пройшов перший день фестивалю Art Territory. ФОТО

У Луцьку пройшов перший день фестивалю Art Territory. ФОТО
В перший день фестивалю сучасного мистецтва на одній сцені виступили гурти Фіолет та Kozak System.

23 травня Луцьк був насичений мистецькими подіями серед яких і концертна частина фестивалю сучасного мистецтва «Art Territory». На одній сцені вже встигли виступити луцький гурт «Фіолет» та хедлайнери фестивалю рок-гурт Kozak System.

Мер міста Луцька Микола Романюк привітав лучан з грандіозною подією в місті, та зазначив, що цей фестиваль планували провести ще минулого року, однак, зважаючи на події, які й до цих пір відбуваються в нашій країні, міська влада вирішила перенести проведення цього фестивалю на 2015 рік.

«Цей фестиваль проходить під патронатом Європейського Союзу, і ми думали чи проводити фестиваль спільно з нашими партнерами з польського міста Жешова і друзями з Івано-Франківська, але все ж таки вирішили проводити, щоб довести російським агресорам, що Україна жила, живе і буде жити. Молодь Луцька вже є євроінтегрована, і вона тільки вдосконалюється», - сказав мер.

Після виступу гурту «Фіолет», та привітань Миколи Романюка, ведуча концертної часини фестивалю Вікторія Жуковська запросла на сцену гурт Kozak System, які й закривали перший концертний день «Art Territory».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не правильно це все, коли іде війна.
Відповісти
Погоджуюсь. Треба бути трохи скромнішими. На сході гинуть наші хлопці....
Відповісти
Згідна, якими б словами не прикривались організатори...Трохи скромніше...
Відповісти
Я теж вважаю, що це не на часі.
Не може один оплакувати, а інший танцювати.
Ми маємо спільну проблему - війна і відсутність достатньо видимих змін у суспільстві - цим потрібно займатися. Вирішимо їх, от тоді можна і спільно погуляти.
Відповісти
Не до веселощів пане мере гинуть наші побратими а вам весело?
Відповісти
нікому не весело! мета фетивалю - показти, що Україна живе попри все й вона не зламалася! а молодь, на щастя, ой яка патріотична та чудово знає ціу життя!
Відповісти
Фестиваль молодіжний за кошти ЄС.Нехай молодь відволічеться трошки, послухає музику.Життя ж триває і ми не можемо перетворитися в чорну біль. Ми усі скорбимо, але ж діти хочуть трохи веселощів. Я знаю, що ви зараз мені скажете: чиїсь діти під пулями. І це правда. Важко щось однозначно сказати...
Відповісти
Впевнений, всі будуть мати можливість висказати свою думку щодо на часі чи не на часі під час Бандерштату.
Відповісти
Фестиваль просто чудовий. Дитяче містечко просто супер! Добре було б якби можна було частіше таке організовувати. Людям потрібен позитив. Тим паче на фестиваль дав гроші Євросоюз.
Відповісти
Місту потрібно розвиватись,а молоді відволікатись.
Відповісти
краще б зловили якогось чиновника, викинули з його БМВ і привели на сцену..
Відповісти
неділя вечір... наш майдан :фото хлопців, котрі ніколи не повернуться додому, вечірня служба у соборі, спів хору, поруч у фонтані попойка, зі сцени крик та гомін. нормально гроші ЄС тратять. сумно дуже
Відповісти