На Донеччині місцеві жителі задушили українського військового

На Донеччині місцеві жителі задушили українського військового
Жителі міста Артемівськ, що на Донеччині, задушили паском, а потім пограбували військовослужбовця Збройних Сил України.

Про це повідомляє "Інсайдер"

24 травня, о 10:45 в Артемівський міськвідділ міліції надійшло повідомлення про виявлення тіла військовослужбовця Збройних Сил України.

За підозрою у вбивстві затримано жителя Артемівська, його поплічника встановлено, проводяться заходи щодо його затримання, повідомляє прес-служба ГУМВС у Донецькій області.

Як розповів в. о. начальника Артемівського міськвідділу Сергій Чернишов, тіло 32-річного майора ЗСУ виявили на околиці Артемівська.

"Слідчо-оперативна група, що прибула на місце події, при початковому огляді видимих тілесних ушкоджень на трупі не виявила. В кобурі загиблого не виявили зброї, пістолета "Макарова". Із метою встановлення причини смерті тіло направлено на судмедекспертизу", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що під час слідчо-оперативних заходів протягом 5 годин правоохоронці встановили двох осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення: 34-річного жителя Артемівська затримали, він дає свідчення, місцезнаходження його співучасника встановлюється.

"Міліціонери з'ясували, що напередодні з загиблим познайомилися два місцеві жителі. Обманним шляхом вони зазвали військового до себе в машину, де взялися душити ременем безпеки. Людину, яка не подавала ознак життя, вивезли на околицю міста і залишили під парканом. Зловмисники заволоділи пістолетом, грошима та мобільним телефоном жертви. Паспорт викинули неподалік, де його згодом виявили співробітники карного розшуку", - доповіли в МВС.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 115 КК (умисне вбивство): санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вбивство
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
майор - визволитель, миротворець, рятівник...
Відповісти
Останні новини
На Донеччині місцеві жителі задушили українського військового
25 травень, 2015, 01:30