На Волині буде п'ята та шоста хвилі мобілізації

На Волині буде п'ята та шоста хвилі мобілізації
Під час оперативної наради сьогодні, 25 травня, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик заявив:

«Не хочу лукавити, але після п’ятої хвилі мобілізації буде шоста і сьома», повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Зі слів очільника області, уже є достовірна інформація про те, що після п’ятої хвилі мобілізації буде шоста, сьома, а при потребі – й восьма.

«Як будуть сформовані Збройні сили, визначені Генштабом, мобілізацію завершать. Як ні, то вона буде продовжуватися, хочемо ми цього чи ні», - наголосив губернатор.

Нагадаємо, раніше була інформація про те, що Президентом України та Генштабом встановлені норми розширення боєздатності армії ЗСУ - 200 тисяч осіб.

Окрім того, Володимир Гунчик повідомив, що більше 25 мільйонів гривень з місцевого бюджету уже витратили на оборону країни.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гунчик не мае бiльш чим зайнятись, нiж нагнiтати панiку?
Чи може лаври Головнокомандуючого сняться?
Те, що найближчi роки призов не зупинятимуть тверезомислячi люди самi розумiють.
Для чого з язика свого порочного капати людям на нерви?
Відповісти
Вiдношення до вiйни у дебiлуватоi феодальноi охлократii стало просто таки панським: "Холопи! На войну збирайтесь!".
Не жартуйте з вогнем, хабарники.
Бiдним людям втрачати нiчого. Вiд армii всi не сховаються.
Але, тi хто повернеться, все менше i менше зможуть витримувати фантастичний контраст мiж реальнiстю в життi цивiльному i армiйському.
Кров людська не водиця пiд владою хабарника-чиновника.
Будуть чинушi багато варнякати, то зiрванi стресом вiйни демобiлiзованi можуть i закрити рота единим невiдворотним методом.
Відповісти
Приблатньоні як гуляли , так і гуляють і будуть гуляти незалежно від хвиль мобілізації. Їх не мобілізує навіть шторм. Корупція з"їла вже все.Докерувались.
Відповісти
Яке вiдношення мае цивiльний голова ОДА до оголошення хвиль мобiлiзацii?
Рекламуе власнi можливостi?
Мобiлiзацiя це справа военкома.
Відповісти
попробуйте мобілізуйте дітей якихось впливових бізнесменів..
Відповісти
Блін, голові ода точно нема чим зайнятися тіко про мобілізацію говорити кожної оперативки, що ніяких завдань немає, а то виконали чи перевиконали чергову хвилю мобілізацію. Ну хош про щося напишіть, що ж він робить для нас волинян? А то не перестає себе вихваляти - сказав - зробив. І шо....Грішні ми волинян и, ой ще як, якщо такого губіка нам послали.....
Відповісти
Долведе дурня язик до цугундера. Прийдуть хлопцi з лiсу i... хана.
Відповісти
Ребята, пора уже в Киеве навести порядок. Ведь Украиной правит жидо-массонское быдло. Скоро оно (быдло) уматает к америкосам, прихватив последние денежки. Бедные волыняне, то ляхи правят вами, то комуняки, то жиды. Когда же найдутся настоящие руководители? Всех перекрашеных на хрен, бывших комсомольцев, комуняк. Которые орали на каждом углу Слава КПСС, теперь орут Слава Украине. Их вылечит только 9 гр свинца.
Відповісти
Наші хлопці гинуть,а вони,бидло,далі розкушують!Задовбали оці мажори-гунчики!Тільки піаряться один поперед одним В АТО їх!!!!!
Відповісти
Це добре. Всі справжні патріоти повинні піти захищати Україну. Чекаю наказу щоб йти захищати рідну землю.
Для справжнього українця велика честь померти за Україну зі зброєю в руках!

Герої не вмирають Вмирають вороги!
Відповісти
Ти ніби все правильно сказав, але це не той випадок коли вмирають за Україну! На сході договірна війна в яку "граються" за сценарієм великі дяді. Перестань дивитись соціальну рекламу та й телевізор взагалі, бо після виконання наказу, якого ти чекаєш, почнеш сприймати все по іншому. Повір...
Відповісти
Гунчик в свій час, коли був директором Луаза, перед продажом завода Парашенку разом з начальником охорони, ходив і бив скло в цехах, щоб залишкова балансова вартість нижче була. Парашенко хоч жид, але добро памятае, Так що Гунчик це вірний цепний пес парашенка, а що ви хотіли,щоб він робив та говорив, якось спілкувався з ним, не цікава людина, якесь чмо)))
Відповісти
Хай та ...с..
сам в руках потримає зброю і когось з молодих рідних втратить ,бажано сина чи дочку а тоді побачимо на скільки мобілізацій його вистачить. С.... він і в Африці і на Донбасі с...ка.
Відповісти
Останні новини
На Волині буде п'ята та шоста хвилі мобілізації
25 травень, 2015, 10:51