На «Art Territory‬» молодь займалася урбаністичними видами спорту. ФОТО

На «Art Territory‬» молодь займалася урбаністичними видами спорту. ФОТО
У неділю, 24 травня, комітет фізичної культури та спорту спільно з відділом у справах сім'ї та молоді Луцької міської ради перетворив площу біля головного корпусу СНУ імені Лесі Українки на MagicCity - справжню територію мистецтва, творчості та спорту молоді нашого міста.

Спортивні заходи проводилися у рамках фестивалю сучасного мистецтва Art Territory, інформує комітет фізичної культури та спорту.

Розпочалося свято турніром з баскетболу 3х3, який набирає популярності серед молодих людей.

Дев'ять команд, в складі яких були відомі баскетболісти і любителі, вели боротьбу за нагороди, які підготували переможцям організатори. Боротьба була запеклою. Команди було розбито на три групи, з яких три переможці в одноколовому форматі розіграли п’єдестал пошани. Ігри гралися до 11 очок або 10 хвилин, а фінальні – до 15 хвилин або до 15 очок.

За підсумками фінальних ігор перемогу святкувала луцька команда «Блекджек», другими були ковельські «Ковалі», а третіми – луцький «Двіж Паріж». Усі учасники фіналу були нагороджені дипломами, медалями та пам’ятними статуетками від організаторів.

На цьому свято не закінчилося. Доповненням його став фестиваль скейтерів та їхній музичний супровід. Вони демонстрували карколомні трюки та майстерну їзду на роликовій дошці, подолання і проїзд по перешкодах різної складності.

Паралельно проходили змагання з вуличної акробатики. Глядачі насолоджувалися нестандартними акробатичними елементами у виконанні молодих людей. Інколи від побаченого глядачі затамовували подихи, адже окремі вправи виконувалися на межі трюків. Під час змагань у кількох категоріях визначали переможців у номінаціях: “битва 1 на 1”, “найдовше сальто”, “найбільша кількість задніх сальт” та “найкреативніший виступ”.

Нагадаємо, навпроти головного корпусу СНУ художники MagicArtGroup розмалювали тролейбус Миру, який курсуватиме вулицями нашого міста.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На «Art Territory‬» молодь займалася урбаністичними видами спорту. ФОТО
25 травень, 2015, 12:07