Українська клініка отримала міжнародну медичну акредитацію

Українська клініка отримала міжнародну медичну акредитацію
Український Національний інститут серця першим серед усіх закладів країн СНД отримав міжнародну медичну акредитацію.

За словами генерального директора Інституту Бориса Тодурова, клініка три роки працювала над тим, аби отримати міжнародну медичну акредитацію QHA Trent. Документ прирівняв український Інститут із провідними міжнародними постачальниками медичних послуг, йдеться на офіційному сайті Міністерства охорони здоров'я України, повідомляє Тsn.ua.

За цей час Інститут зібрав у своїх стінах найкращих експертів, які опанували найбільш складні види операцій на серці. Міжнародна акредитація дозволяє клініці щільно співпрацювати із пацієнтами із Європи та США.

"Основна мета цієї акредитації – наше спільне прагнення мінімізувати як клінічні, так і неклінічні ризики для пацієнтів, а також стати прикладом безперервного професійного розвитку в кардіохірургії України", - пояснив Борис Тодуров. За словами директора Інституту, міжнародна акредитація дозволить збільшити кількість пацієнтів із інших країн.

Консультант із Великобританії Ентоні Вуд, який готував Національний інститут серця до отримання акредитації, пояснив, що медичний туризм - це одна з найбільших індустрій у світі, яка швидко зростає. Міжнародні акредитації дають змогу медичним установам України стати повноцінними гравцями на світовому ринку медичних послуг.

Нагадємо, що раніше житомирським лікарям вдалося врятувати від інвалідності дівчинку, якій джип майже відірвав ногу. У ході надскладної операції медики пришили кінцівку назад. За прогнозами, вже через рік дитина зможе повноцінно пересуватися.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
значить хабарі тепер в евро.
Відповісти