Оцінка діяльності Порошенка за рік. ОПИТУВАННЯ

Оцінка діяльності Порошенка за рік. ОПИТУВАННЯ
Українці незадоволені роботою Верховної Ради більше, ніж президента Петра Порошенка.

Про це свідчать результати дослідження, проведеного компанією TNS On-line TRACK, інформує ТСН.

Зокрема, 31% опитаних українців вважають дії влади щодо стабілізації ситуації в країні абсолютно незадовільними, ще 28% респондентів переконані, що влада, переважно, не виконує своїх обов'язків, а 37% респондентів вважають, що влада щось робить, але не в повному обсязі і лише 1% опитаних впевнені, що влада повністю виконує покладені на неї функції.

Крім того, результати дослідження свідчать про те, що з листопада 2014 до квітня 2015 року індекс оцінки діяльності уряду впав удвічі. Так, у квітні лише 8% українців оцінили дії Кабміну задовільно, а 68% - незадовільно. Експерти пояснюють такі результати низкою прийнятих непопулярних законів, пов'язаних із тарифною політикою держави.

Водночас, 51% українців абсолютно або скоріше не задоволені діяльністю президента, частка задоволених дорівнює 17%, а індекс оцінки його діяльності з липня 2014 до квітня 2015 року впав лише на 12 пунктів і залишається на рівні нижче середнього.

Соціологи також нагадують, що під час вступу на посаду як діючого президента Петра Порошенка, так і парламенту, стартовий індекс задоволеності у них був практично на однаковому середньому рівні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
под суд всех
Відповісти
На гіляку.
Відповісти
...щось у них не вийшло.....більше того.....довели державу до не оголошеної війни......
Відповісти
...щось у них не вийшло.....більше того.....довели державу до не оголошеної війни......
Відповісти
Тризда нам буде, тризда!!!
Відповісти
Розстриляти трьох євреїв:
Сеню петю і гройсманчика
Відповісти
А ти пробував керувати краіною?
Відповісти
Вальцман не вміє - але ж керує!
Відповісти
"ЖИТЬ СТАЛО ЛУЧШЕ, ЖИТЬ СТАЛО ВЕСЕЛЕЙ !!!"
Відповісти
Порошенко виявився великим брехуном і аферистом.Адже він не виконав жодної із своїх передвиборчих обіцянок (долар коштуватиме 5 грн.,покінчить із шоколадним бізнесом,українці заживуть по-новому і т.д).Жоден із керівників держави за роки Незалежності України так цинічно не обдурював власний народ,як цей підер. Заклявбися разом із своєю жидівською файтою. Та краще б і далі країною керував Янукович,бо ціни на продукти харчування,енергоносії, тощо були для народу доступні та й пенсії і зарплати постійно підвищувалися. Зараз ціни на все зросли в декілька разів,а пенсії і зарплати заморожені на невизначений строк. Порошенко та його сім"я і верхушка із жидоманії збагатилися в декілька разів,а народ дуже збіднів та й війну київська хунта розв"язала,на якій вона постійно збагачується. Дивно й те,що окремі міністерські крісла обіймають грузини,які перебувають в міжнародному розшуку.Сміх та й годі,що міністром охорони здоров"я призначено людину за фахом історика. Невже в Україні не має достойних людей? Вибачте,але краще б Янукович і далі срав в золотий унітаз,якщо він в нього був.За такі діяння Порошенко та його команда (Яйценюк,Турчинов і Гройсман) заслуговують найвищої міри покарання,як це у свій час було в Румунії. Чи не так?
Відповісти
Сами выбирали, сами и вешайтесь !
Відповісти
І день іде, і ніч іде,
Та голову схоопивши в руки,
Дивуюся чому не йде
Апостол правди і науки. (Т.Г.Шевченко)

Політика це суцільна брехня, а в Україні вона оримала явної ознаки хуцпи - жидам не потрібен ні українець ні росіянин, яка економіка коли із Сходу України зробили те саме що робили в 1917 бланки, троцькі, свердлови ...., коли Крим злив хабадник екс во "лисий", коли позики від мвф скоро будуть перекривати лише % від попередніх - розкрадених жидами, діти Хамові іншого окрім хуцпи не вміють тому й народи обкрадають прикриваючись війною : долар виріс в три рази з 8 став 24 грн, продукти втричі, ліки в пять разів....... Армія вижила за рахунок волонтерів, а народ як отримуває зарплату та пенсію в тих самих гривнях !!!

Чи це не геноцид нації ?
Безнаказанність за скоєне хамами леніними, троцькими, ..... януковичами (кра..,куч.. ющ...) дає в подальшому ще гірше завуальоване зло, яке ми зараз маємо, історію треба знати щоб на ті самі граблі не наступати !!! І це столсується в першу чергу жида, бо для народу, як ми це вже не раз в ісорії бачили .... висновок робіть самі !!!
Відповісти
Останні новини
Оцінка діяльності Порошенка за рік. ОПИТУВАННЯ
25 травень, 2015, 13:24