Луцькі активісти зловили чоловіка, що прийшов на «зустріч» до 14-річної дівчинки. ВІДЕО

Луцькі активісти зловили чоловіка, що прийшов на «зустріч» до 14-річної дівчинки. ВІДЕО
Активісти Цивільного корпусу «АЗОВ» Волинь впіймали 36-річного педофіла, який прийшов на "зустріч" до 14-річної дівчинки.

Про це йдеться на сторінці спільноти у соцмережі Вконтакте.

Педофіл Вадим намагався довести, що він нічого не знає про переписку, але після перевірки його телефону стало зрозуміло, що це його сторінка на сайті знайомств і що це він розмовляв по телефону з "жертвою", - йдеться у повідомленні активістів.

Більше дивіться на відео.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: педофілія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Червоне шевроле 2047 чи 2074 морячок,постійно торгує дівчатами
Відповісти
тобто простітутками?
Відповісти
цього таксиста звати микола, В нього є все,
Відповісти
Прискорбно чути що в Луцьку є молодь якій немає чим зайнятися і яка чіпляються до свідомих людей
Відповісти
мда.. прискорбно що у Луцьку є такі *свідомі* люди
Відповісти
окупай педофиляй йопта)
пацани виж пожощэ з цими уродами)а то так шось не так як маэ бути)
Відповісти
Про головних героїв вже була написана стаття

У Луцьку невідомі влаштовують облави на користувачів сайтів знайомств

Кілька хлопців створили у соцмережі групу «Анти Педофілія Луцьк» і взялися виводити на чисту воду чоловіків, які полюбляють спілкуватися із неповнолітніми. Називають себе активістами, що хочуть звільнити місто від збоченців. Ловлять на живця: на сайтах знайомств зареєстрували сторінки хлопців та дівчат, яким іще нема 16 років, переписуються із потенційними педофілами й домовляються про зустріч. Коли чоловік приходить в умовлене місце, рандеву з «підставною качкою» переривають молодики з відеокамерою. Налітають з усіх боків, вимагають пояснень і звинувачують у вчиненні розпусних дій із неповнолітніми.

Від початку травня «педофілолови» прославили на все місто двох чоловіків. Перший, на нік Danet, переписувався з нібито 15-річним хлопцем. Були розмови про оральний та анальний секс. Зустріч відбувалася на вулиці Потапова, поблизу котельні. Тут до чоловіка підійшли активісти, звинуватили у розбещуванні й зняли розмову на камеру. Коли інцидент набув розголосу, самі ж хлопці в соцмережі пояснили, що після консультації з юристом відпустили чоловіка через брак вагомих для правоохоронців доказів.

За кілька днів молодики влаштували облаву на користувача Stranger, який на сайті познайомився нібито з 15-літньою дівчиною. Під час переписування він пропонував дівчині інтим (пестощі), надсилав фото статевих органів. На зустрічі в Старому місті активісти затримали чоловіка, записали «інтерв’ю», яке згодом виклали в інтернет, і викликали міліцію. З’ясувавши обставини цього випадку, зокрема те, що дівчині насправді є 18 років, правоохоронці не виявили кримінального правопорушення. А от до самих «мисливців» виникло багато запитань – хто вони, чим керуються у своїх діях, яка мета влаштованих ними вистав?

Сконтактувати з учасниками «Анти Педофілії Луцьк» нам не вдалося. На поставлені запитання хто був ініціатором такої ідеї, яка схема їхньої роботи, чи попереджають неповнолітніх дівчат і хлопців про реальну небезпеку, відповіді не отримали. Один із активістів пояснив, що «поспілкувався зі своєю командою, і вони всі проти щось розповідати». «У нас просто проблеми появилися через одного педофіла, то не варіант зараз світитись. Можливо, пізніше», – додав він.
За словами юриста Василя Нагорного, будь-який громадянин має право затримати особу при вчиненні правопорушення та негайно викликати працівників міліції. При затриманні другого «підозрюваного» молодики зателефонували на 102.

– На виклик виїжджала слідчо-оперативна група, опитали свідків, учасників події, – каже Оксана Блищик, речниця управління МВС у Волинській області. – Звернення було внесене в журнал єдиного обліку. За процедурою, протягом доби працівники міліції мають зробити процесуальний висновок – є кримінальне правопорушення чи ні. У цьому випадку чоловік не вчинив протиправних дій. Це справа приватного обвинувачення, він може подавати в суд на кривдників за образу честі й гідності. Ці хлопці, які уявляють себе робін гудами, самі не можуть пояснити, що вони роблять і для чого.

Осоромлений чоловік у суд не піде, каже, не хоче ще більше роздувати скандал. З роботи його звільнили після дзвінка з міліції. Зізнається, що справді переписувався з дівчиною на сайті, відразу зрозумів, що їй не 15. Сама провокувала його на відверті слова, першою зателефонувала, коли залишив свій номер. Пізніше з’ясувалося, що акаунтом школярки користувалися «ловці педофілів». «Якби в парку не був, коли подзвонила, то, думаю, взагалі не пішов би. Цікавість зіграла злий жарт», – додає.

Цікаво, що юні борці за мораль, які нападають на дорослих чоловіків зі звинуваченнями, у соцмережах долучені до багатьох спільнот із пошуку друзів і не тільки. На стінках через один – записи неповнолітніх 13–15 років, які шукають «стройних дівчат», «серйозних стосунків з інтимом», «цікавих зустрічей в уютній обстановці». Люди в цих групах пишуть: «Автори ідеї молодці. Та на вашому місці я б дочекався такого моменту, коли пєдофіл полізе цілуватися, мацати тд. Тобто відкритий прояв своїх намірів. А якщо людина справді хоче зустрічатися і спілкуватися з дівчиною, якій немає 16, то чому ні? Мені 18, гуляю з неповнолітньою, по суті я тоже пєдофіл виходить... Мене ловити будете?»

– Хлопці чомусь вирішили, що на Волині багато розбещувачів. Порівняно з іншими областями у нас таких випадків дуже мало, – зауважує прес-секретар міліції. – Те, що вони чинять, можна назвати наклепом. На жаль, статтю про відповідальність за наклеп так і не прийняли. А публікація фото, відео в доступних джерелах інформації – це розголошення персональних даних, за що передбачено кримінальну відповідальність. Не можна показувати обличчя людини і називати ім’я, поки не зібрано достатньо доказів і не висунуто обвинувачення.

Ольга ЮЗЕПЧУК

Стаття 156 Кримінального кодексу України
Педофілія – статеве відхилення, що проявляється у прагненні вчинювати дії сексуального характеру з дітьми. Потерпілим виступає особа чоловічої або жіночої статі, яка не досягла 16-річного віку. Злочин виражається у вчиненні розпусних дій сексуального характеру, здатних викликати фізичне і моральне розбещення неповнолітніх.
Розпусні дії можуть бути фізичними (оголення статевих органів, непристойні дотики, схилення або примушення до вчинення певних сексуальних дій) та інтелектуальними (розмови на сексуальні теми, розповіді натуралістичних сексуальних історій, демонстрація порнографічних матеріалів).
Розбещення неповнолітніх є закінченим злочином з моменту вчинення розпусних дій, згода потерпілого на вчинення щодо нього таких дій на кваліфікацію статті не впливає. Злочин карається арештом на строк до 6 місяців або обмеженням волі до 3 років.
Відповісти
Побільше таких рейдів і ще з "ГЕЯМИ" теж необхідно побільше!!!!
Відповісти
Цим рейдам місце в колонії. Не подобається - не дивись
Відповісти
Рейд це облава, ідіот
Відповісти
Ім би треба було обєднатися з правоохоронцями - хоча міліціі начхати! То хоча б направду ловити на гарячому - і якщо був би реальний факт приставання збочення клеймо якесь робити

Відповісти
а юридичні докази є чи це наклеп чи замовлення
Відповісти
на сайтах реєстрація з 18 а цім йолупам хлопець пояснив що прийшов до повії. А хто не зраджував дружині хай кіне в мене камінь
Стадо малолеток в масках це евроінтеграція по украінські
Відповісти
За такий наклеп треба притягнути до відповідальності...цього хлоця знаю давно...це ці малолеткі самі педофіли, а він дуже поважна і шановна людина в нашому місці, нехай би притягнув їх до кримінальної відповідальності...ну припинив спілкуватися з повіями
Відповісти
Хлопці переходять межі своєю "художньою самодіяльністю". Вам же радили - проконсультуйтесь із юристами. Ніяких висновків, схоже на розвагу з кримінальним відтінком.
Ви силою незаконно утримували особу, яка не вчиняла злочину чи іншого правопорушення.
Він з 14 річною дівчиною сидів на заборі та схиляв до дій сексуального характеру? Де дівчина? Вік потерпілої та сама потерпіла встановлені? Ким, як?
Якщо не вмієте гарно пряцювати - не робіть цього.
І для загального розвитку - відео є можливим доказом вчинення вами кримінального злочину (незаконне позбавлення волі) групою осіб, що до звичайного перехожого, що сидів на заборі.
Від того перехожого достатньо заяви - і хлопці почнуть уважно вивчати ККУ і КПКУ.

п.с. переписка в інтернеті не доказ, т.я. ви взагалі могли переписуватись між собою, імітуючи цю переписку, а потім маючи мобільний номер таксиста просто його підставити, вказавши номер у переписці та запросивши на зустріч, після цього влаштувавши "захоплення". Дзвінок на його мобільний теж нічого не доводить - таксисти роздають своїм клієнтам номери, це нормальна практика, а ви цим могли скористатись.
Підсумок - не можна боротись із злочинами шляхом порушенням закону самими.


Відповісти
Народ, поки ви розводите теревені, відбуваються злочини. Якщо активісти порушують закон - запропонуйте законне вирішення питання
Відповісти
притягнути до кримінальної відповідальності таких активістів!!! обов"язково покарати їх за такі розваги!! Луцьк маленький, і так просто їм це не минеться!!
Відповісти
Останні новини
Луцькі активісти зловили чоловіка, що прийшов на «зустріч» до 14-річної дівчинки. ВІДЕО
26 травень, 2015, 08:52