Фотовиставка Миколи Цимбалюка. ФОТО

Фотовиставка Миколи Цимбалюка. ФОТО
Для нього фото більше, ніж хобі. Микола Цимбалюк презентує свою фотовиставку.

З дитинства подобалось фотографувати, знімав ще на старий добрий Зетін ЕТ і плівку, потім переріс. Коли в світ прийшла цифрова зйомка, то такі фото відійшли на задній план. Але випадок повернув знову до фотографії, коли до рук потрапила перша дзеркальна камера, випускати її вже просто не хотілось.

Згадую свою першу фотозйомку і розумію, що це було просто жахливо, бо дуже вже переживав за матеріал, який прийдеться показувати і віддавати людям.

Для фотографа, напевно, найважливішим є постійне вдосконалення і навчання. Ще не один фотограф не сказав, що «Тепер я вмію все!». Постійний ріст, слідкування за модою і вдосконалення своєї майстерності - основні фактори, які потрібно завжди розвивати.

Хай би як це банально не звучало, але найбільше люблю фотографувати емоції. Події в житті людей, які викликають найщиріші емоції - це весілля. Там люди забувають про існування фотографа і відриваються на повну, саме в ці моменти в кадрі справжні щирі емоції, сміх чи сльози радості. А ще діти, вони завжди справжні, і фотографувати дітей, хоча і важко, зате завжди приємно.

Навіть маючи супер талант до фотографії, на телефон особливо не познімаєш. Без якісної техніки не вийде тієї картинки, яку б хотілось бачити в кінцевому результаті. Точно так само як і з супер технікою, так і з «кривими руками» можна зняти гірше, ніж на телефон. Тому я вважаю, що талант і якісну техніку фотограф повинен гармонійно поєднувати.

Для мене особисто є не припустимим під час зйомок поганий настрій. Всі свої турботи і проблеми в повсякденному житті треба лишати за межами знімального майданчика, тому що це обов'язково накладе відпечаток на фото. Гарний настрій фотографа завжди передається моделям і всім оточуючим.

В мене є табу, як на мене чи не найважливіше не тільки для професії фотографа, а й для всіх інших, ніякого алкоголю під час роботи.

Більше люблю колір, але від чорно-білого ніколи не відмовлявся.
Чим ви надихаєтесь для створення ідей та задумок своїх фоторобіт?
Для створення нових ідей фото, ну і відповідно для саморозвитку, переглядаю дуже багато робіт інших фотографів. Буває зависаю за комп’ютером на декілька годин. Є нереально круті фото, від яких аж дух захоплює.

Найбільше люблю такі місця, де інші не фотографуються. Завжди підшукую нове нестандартне місце під кожну зйомку. Ну і звичайно наше старе місто, коли туди потрапляю завжди відкриваю його по новому.

Гарне весільне фото залежить на 90% від настрою молодят і їхнього бажання фотографуватись. Коли молодята на позитиві, і дійсно кохають одне одного, то камера передає це сповна, це і є запорукою гарних фото.

Вільний час люблю проводити з сім’єю, (в мене є маленький синочок -3 роки) і ми частенько гуляємо, де заманеться. А ще люблю активний відпочинок: взимку - лижі, літом - рибалка, походи і сплави по річках.

Фото для мене - це улюблена справа, яка приносить шалене задоволення. Фотографуючи, я відключаюсь від зовнішнього світу і повністю поринаю в сюжет зйомки. Тому бути фотографом для мене означає дещо більше ніж професія. Фотограф - це стиль життя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Типовий фотограф аматор
Відповісти
Він справжній професіонал своєї справи. До соєї роботи ставиться відповідально. Завжди нові ідеї. Мені дуже подобаються його роботи!!!!
Відповісти
Може вистачить бути філією часопису "Весілля"
Відповісти
Він справжній професіонал своєї справи. До соєї роботи ставиться відповідально. Завжди нові ідеї. Мені дуже подобаються його роботи!!!!
Відповісти
Блін, а якщо я не фотограф, і не танцюрист, то як мені пропіарити своє хоббі-роботу на ВП щоб набити клієнтів? Зробіть вже рубрику для всіх луцьких фрілансерів!
Відповісти
А можна у вас замовити надмогильний портрет бабці на фотокерамиці ???
Відповісти
Привіт Маруся, теоретично можна сфотографувати Вашу бабцю, майстер перенесе то все на кераміку, але дарувати бабці нагробок то трохи жорстоко з вашого боку!!!)
Відповісти
"типовий фотограф аматор" перш ніж інших обговорювати спробуй сам(а) дійти до рівня такого "аматора". спробуй за свої кошти придбати необхідну техніку(яка досить недешева), спробуй хоча б на курсах навчитись якихось основ фотографії, знайти людей яких ти зацікавиш як майстер, і спробуй попрацювати!!!!!!
Відповісти
Лол. Купив камеру вже фотограф. Це як купив машину вже гонщик...
Відповісти
гарні фото! так тримати! натхнення тобі, побільше нових ідей, не зупинятись і досягати нового.
Відповісти
фото як фото, головне що людям подобаеться, і людина заробляє собі на хліб..... і не нарік і не алкаш....
Відповісти
НЕ ШЕДЕВРИ ЗВИЧАЙНО, АЛЕ ГАРНО
В МАЙБУТНЬОМУ ДУМАЮ НАС ЩЕ ЗДИВУЭ
Відповісти
Фото чудові!!!!
Відповісти
Саме головне, що це приносить задоволення і Фотографові і людям яких він фотографує і тим хто ці фото переглядає! (і хотілося б побачити роботи критиканта який підписався ТИПОВИЙ, який він майстер, чи майстр тільки на язик)
Відповісти
Світлини гарні, але банальні. Хтось знімає якісь інші теми? Окрім весілля і гламурних "тьолок". Якось все бідно на емоційному рівні. Нема на що споглядати.
Відповісти
Класні фото!!!!! Може сфотографуєш мене?
Відповісти
Можу, яж фотограф)
Відповісти
З кількох фото судити про вміння фотографа по-дурному трохи. Коля фотографував наше весілля, ми абсолютно задоволенні його роботою як фотографа. Фотографувались ми в такому місці, там де й всі наречені, але хто б не дивився наші фото перепитують, що це за місце, а як отримують відповідь дивуються, бо фото не стандартні, "не заїжджені". Він бачить місце і людей по-іншому. Професіонал, одним словом!
Відповісти