У Луцьку скаржаться на підтоплення вулиць і будинків під час зливи

У Луцьку скаржаться на підтоплення вулиць і будинків під час зливи
Лучани скаржаться на підтоплення вулиць і будинків під час зливи. Про це йшлося 26 травня під час оперативної наради в мерії, повідомляє Волинський інформаційний портал.

Директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариса Карп’як розповіла про звернення, які надходили на адресу міської ради з 20 квітня до 24 травня. Так, під час сильної зливи 21 травня надходили звернення щодо затоплення дощовими водами доріг та житлових будинків на вулиці Вороніхіна, 8; Дорошенка, 21; Мазепи, 49, Карпенка Карого (під мостом), Відродження (міська лікарня). За цими адресами оперативно організували відкачування води.

За словами Луцького міського голови Миколи Романюка, Дорошенка і Верещагіна – дві вулиці, де залишилися проблеми зі зливом води. «Треба пришвидшити виконання робіт, щоб зняти це питання», - зауважив мер. Градоначальник розповів, що мешканці часто самі забивають зливову каналізацію, через що і відбуваються затоплення.

«Отак лучани в нас дбають один про одного, а потім винні будуть працівники комунальних підприємств», - зазначив Романюк і звернувся до лучан, щоби берегли своє місто.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
взагаліто сітки на стоки треба встановлювати а не на порядність розраховувати
Відповісти
Аж плакати хочеться від радості, лише дві вулиці закінчити і порядок ідеальний, а малоомелянівський, вулиця Рєпіна, де навіть і не збираються зливову каналізацію робити, вода стоїть під будинками, в підвалах, "молодець" мер.....
Відповісти
Останні новини
У Луцьку скаржаться на підтоплення вулиць і будинків під час зливи
26 травень, 2015, 15:24