На Волині чоловік до смерті забив вітчима

На Волині чоловік до смерті забив вітчима
Чоловіка, який голими руками забив свого вітчима, посадять на сім років.

Луцький міськрайонний суд Волинської області розглянув обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно чоловіка, який завдав тяжких тілесних ушкоджень своєму вітчиму.

Чоловік у своїй квартирі посварився з вітчимом. Словесний конфлікт, в свою чергу, переріс у бійку.

«Обвинувачений умисно наніс не менше семи ударів кулаками обох рук та близько трьох ударів правою ногою в ділянку голови, чим спричинив тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, множинних зламів кісток лицевого скелету (верхня щелепа, нижня щелепа, кістки носа), забою головного мозку з крововиливами під його оболонки, крововиливами у сполучнотканинні оболонки очей, двох забійних та трьох забійно-рваних ран обличчя та чола, трьох синців обличчя та чола, множинних саден обличчя та чола», - йдеться у документі судової справи.

Приблизно через 2 години після побиття постраждалий помер.
Допитаний в судовому засіданні обвинувачений свою вину в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, визнав повністю.

Луцький міськрайонний суд Волинської області засудив вбивцю до семи років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В статті надана неправильна інформація :"Чоловік у своїй квартирі посварився з вітчимом ". Підсудний не мав ніякого відношення до будинку вітчиму. Правом власності володів убитий, внаслідок отримання спадщини від своїх батьків. Щоправда, покійна матір убивці, була певний час співмешканкою жертви й убивця, справді проживав якийсь час в домі вітчима, практично ніде не працюючи. Власне кажучи, конфлікт виник саме через вимоги, зважаючи на шалені борги "пасинка", відписати йому право власності. Загиблому на момент смерті було всього 54 роки.
Відповісти