Які проблеми очікують на туристів в Криму?

Які проблеми очікують на туристів в  Криму?
Українські туристи, які активно заявляють про свою позицію в соціальних мережах, можуть наразитися на проблеми в Криму.

Про це в коментарі Крым.Реалии сказала заступник голови Кримської польової місії з прав людини Ольга Скрипник.

Правозахисники вважають, що під виглядом боротьби з «радикалами» російські силовики можуть вчинити протиправні дії відносно українців, які медійно або політично активні на материку.

«Активні користувачі соціальних мереж становлять загрозу для кримської влади, тому що для них треба зберегти суспільну думку про те, що в Криму все стало чудово. Тому, дійсно. така людина може піддатися залякуванню, нападу, необґрунтованому затриманню», – сказала правозахисниця.

Скрипник вважає, що ризик для безпеки на півострові існує не лише для політично активних українців, а також для пересічних аполітичних громадян. На її думку, основну загрозу для туристів із материка може представляти «кримська самооборона», яка має статус народного ополчення.

Скрипник стверджує, що представники цього формування почуваються безкарними і на півострові відсутні будь-які правові механізми, щоб на них вплинути.

При цьому, на її думку, потрапляння до Криму жителів материкової України є хоч і небезпечним, але корисним процесом з політичної точки зору.

«Це можливість донесення інформації до кримчан, що тут немає «хунти» і тут абсолютно нормальна країна. Крім того, якщо люди як туристи туди слідують, це можливість дізнатися, які проблеми існують у людей у Криму», – зазначила правозахисниця.

На початку травня прокурор Криму Наталія Поклонська заявила, що всі «радикали з України» будуть заарештовані в разі проникнення на півострів. Вона відзначила роботу спецслужб у цьому напрямку.

За даними міністерства курортів і туризму Криму, цього року на травневих святах півострів відвідали 34 тисячі туристів з України. А загальна кількість відпочивальників, за підрахунками нинішньої влади Криму, склала 175 тисяч осіб. Російська влада Криму очікує, що цього літа Крим прийме понад 4 мільйони відпочивальників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що там понад 4млн.? Понад 40!!! ВСЯ "хунта" поїде)))) Ватнікі!
Відповісти
Чего вы лезете со своими советами? Это наши проблеммы-не ваши. Вы решайте вопрос с водообеспечением в облцентре-помыться не можете. Живёте как свиньи. Советчики!!! На Волыни воды хватает- а, в кранах ее нет. В Крыму вода в дефиците-вода в ранах круглосуточно, работают фонтаны. У себя порядок наведите, потом лезьте со своими советами. А мы без запукров свои вопросы сами решим.
Відповісти
а ти що тут забув? вякай на "сваіх ккримска-руска-беларуских" сайтах, а тут не смерди.
Відповісти
дурак, водоснабжение для Крыма на 80% из Днепра! Может, вам устроить маленькую пустыню?
Відповісти
Усрётесь. Северо-Крымский канал перекрыт в апреле прошлого года. Нормально-работают 187 скважин артезианской воды. Водоснабжение в городах, посёлках стабильное. Вы у себя Вы у себя проблемм не можете решить. Куда вы лезете. Без вас легче дышать-гавнюки. Вы только пакости умеете делать. Работать, тем более головой, не в состоянии. Голодранцы туристы с укропии на хрен никому не нужны. А насчёт "пустыни" которую обещает "Киев", так и парад победы обещали. Где он?
Відповісти
А кто вам не дает решать ,но ехать туда и за бесплатно не стоит ,там где Путин наложил свою лапу -простому народу делать нечего .
Відповісти
Ошибаешься. Как раз простым людям сейчас намного комфортнее. Есть проблемы, есть вопросы. Их решаем. Не сразу, постепенно. Есть движуха. Действие. Но, это наши вопросы. Чего вы в них лезете? Жаба давит? Но, это как всегда. Хотите напакостить. Уже столько наделали. У себя разберайтесь.
Відповісти
Ви справді думаєте,що росія і крим загнивають?
в них там точно все краще ніж в нас
Відповісти
задовбали вже з тим кримом, він вже не наш і слава Богу, та і ніколи нашим не був. В нас своїх проблем достатньо... так можна ржати з проблем демократичної республіки Конго. але ми не ржам. Чого? бо вона не наша і її проблеми не наші проблеми
Відповісти
Лучеськ, новини з донбасу також не опубліковувати?
Відповісти
поблікувати, а крим хай в жо*** йде, вот як Крымчанин тішиться і там така більшість, їм так добре, чого їх жаліти, ну нема курорту , то його там ніколи не було, в плані сервісу.
Відповісти
Для прикола. Осенью прошлого года остановился Херсонский молочный комбинат. Селянам сдавать молоко некуда. И за прошлые сдачи молока завод не рассчитался. Недолго думая селяне перегнали соих коровок в Крым и продали за полцены. В общей сложности, таким образом, перегнали более 8 тыс. голов дойных коров. Сейчас масло-молокозавод в Джанкое работает как при советах не работал. Открыли еще 3 завода-в Севастополе, Евпатории, Феодосии. Молочная продукция в Крыму дешевле чем на Украине. Хозяйствовать надо, заниматься экономикой. А у вас-а,то-АТО.
Відповісти
а от брехати не гарно))
Відповісти
Чи не їдьте в Крим! Там віщає Російське ТБ і всіх опромінює психотронної зброєю! Це небезпечно для людського мозку. Від цього кримчани такі тупі і пишуть ці казки.
Якщо ж поїхав до Криму, то щоб захиститься від цієї зброї - потрібно щодня мінімум по 15 хвилин вранці і ввечері сидіти в позі лотоса. Є й інші способи - але цей найефективніший.
Відповісти
пропаганда там не пропаганда, а в одному таки той задрючений кримчанин правий - сидимо ми всі в своїй країні в глибокій жопі і бардаку, і уряд наш любий цьому активно сприяє, не робить навіть малого що можна зробити і криму і лугандону, а зробити можна багато і без крові - перекрити криму воду, електоенергію, лугандону аналогічно плюс газ, припинити всі виплати, зробити жорстку резервацію, а не ставати раком в реверансах на догоду европі, яка страти на нас хотіла, пора вже це визнати, і все це за спинами наших хлопців, що гинуть під кулями.
Відповісти
Читай внимательно, чумичка. Воду давно перекрыли. И ничего страшного не стало. А ты всё ещё этого не просекаешь. Перекрыт Северо-Крымский канал ещё в апреле прошлого года.
Відповісти
канечна перекрыли, еще и самолеты теперь туда не летают, корабли не заходят, а вова скоро ядерные бомбы для улучшения курортного климата завезет - вот ты уже не нарадуешся, лиш бы лопат хватило - блины раздавать))
Відповісти
Останні новини
Які проблеми очікують на туристів в Криму?
27 травень, 2015, 12:10