Котлован на Соборності вже засипають піском без будь-яких рішень Луцької міськради

Котлован на Соборності вже засипають піском без будь-яких рішень Луцької міськради
Мешканці будинку на Соборності, 24 заявили, що не підуть з залу засідань міської ради, поки рішення не буде прийнято.

27 травня на засіданні 74-ї сесії міської ради жителі будинку на проспекті Соборності, 24 прийшли на засідання сесії і завили, що будуть сидіти до того часу, поки не буде прийнято рішення щодо їхнього питання: незаконної забудови підприємцем Кушнір Н.

За проектом рішення пропонується створити тимчасову комісію із вирішення питання забудови, проте люди вимагають вже сьогодні засипати незаконно виритий котлован та залити бетоном.

Начальник юридичного відділу міської ради Олександр Рачков запропонував до кінця дня звернутися до суду з позивною заявою і заявою про забезпечення позову.

«Потрібно, щоб справа була внесена в єдиний держреєстр як злочин. Для того, щоб прокуратура вступила до дій, потрібно вам буде звернутись в міліцію. Це можна буде вирішити до кінця дня», - сказав Олександр Рачков.

Люди категорично налаштовані проти комісії та проти будь-яких судів, вони хочуть залити бетоном цей котлован вже сьогодні. Також жителі заявили, що в цей момент, коли йде сесія, на місці забудови наразі вже засипають піском котлован. Вони вимагають знести незаконну металеву прибудову і залити котлован бетоном.

Начальник міськвідділу УМВС у Волинській області Ігор Муковоз зазначив: «Хто така пані Кушнір, ми вам багато розкажемо про неї, прийдіть до нас. Депутатський корпус закликаю – не закликайте до неправомірних дій».

Мер міста Луцьк Микола Романюк закликав до четверга чи п’ятниці розібратись з цим питанням і сказав, що засипання піском котловану на даний момент призупинено.

Загалом прийняли рішення знести незаконну прибудову та створити тимчасові комісії, в які будуть входити і мешканці будинку на Соборності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
люди молодці!
я завжди на боці законних вирішень будь-яких питань, АЛЕ вважаю, що якщо в країні не працює судова система і купа проблем вцілому, то саме активність громади має стати ключовою і рушійною силою, яка змусить державу ПРАЦЮВАТИ (виконувати свою роботу), бо будь-який чиновник - це найнятий робітник, а всі люди в країні мають ОДИНАКОВІ права і обовязки.
Відповісти
що якщо не якщо - то буде якщо...
Відповісти
ГРИБ - МОЛОДЕЦЬ!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Та що ти говориш пане .Може це твої підлеглі позакривали всі справи проти кушнір(а них було багато різних епізодів за 6-мома статтями КК України.А розказувати всі вміють вже може пора діяти.Повір Муковозе посадищ Кушнір то отримаєщ генерала.Одак гроші важливіші любих зірок для тебе.
Відповісти
Останні новини
Котлован на Соборності вже засипають піском без будь-яких рішень Луцької міськради
27 травень, 2015, 11:30