Луцькі басейни «страждають» через проблеми з опаленням

Луцькі басейни «страждають» через проблеми з опаленням
Навчально-тренувальний процес з плавання у Луцьку опинився на межі зриву через передчасну зупинку роботи котелень у місті.

Про це повідомляє Федерація плавання України.

За словами голови відокремленого підрозділу Федерації плавання України у Волинській області Віктора Самчука, усі котельні у Луцьку було вимкнено наприкінці минулого тижня через заборгованість. Без опалення залишився і басейн спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву плавання Луцької міської ради (СДЮСШОР).

"Наш басейн відключили від опалення без жодних попереджень. Поки що нам вдається власними зусиллями утримувати задовільну температуру води на рівні 26 градусів. Однак ванну для малечі вже довелося закрити через незадовільні температурні умови," - сказав Самчук.

Басейн СДЮСШОР - центральний басейн у нашому місті. Саме тут тренуються члени збірної команди України з плавання, готуються до національних та міжнародних змагань ведучі плавці нашої області, проходять реабілітацію бійці АТО, проводяться шкільні оздоровчі табори. Зараз навчально-тренувальний процес волинських плавців та оздоровлення громадян опинилися на межі зриву.

За словами Віктора Самчука, для нормального функціонування басейну СДЮСШОР достатньо відновити роботу хоча б однієї котельні, яка знаходиться на вулиці Потапова. Із відповідним проханням керівництво басейну вже звернулося до місцевої влади. Однак поки що проблему не вирішено.

25-метровий басейн СДЮСШОР - центральний міський басейн Луцька. Щодня його відвідує до 1000 громадян.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі басейни «страждають» через проблеми з опаленням
27 травень, 2015, 12:31