Відомі головні пункти програми масштабного свята Happy Fest PICNIC

Відомі головні пункти програми масштабного свята Happy Fest PICNIC
У нас, активних мам, гарні новини - до свята Happy Fest PICNIC практично все готово. Програма майже складена, залишилось ще зонування території та розподілення на ній всіх учасників і партнерів свята.

Свято відбудеться 13-го червня, - про це повідомили організатори заходу.

Головна низка подій відбуватиметься, звичайно ж, біля сцени під відкритим небом - і хай рука фортуни нам допоможе з гарною погодою. Цього тижня ми вже попрацювали з нашим ведучим Славком Мазурком та визначили час і список подій, що відбуватимуться саме на сцені.

О 12.00 відкриються ворота Рестпарку, де гостей Happy Fest PICNIC зустрічатимуть наші казкові «хостес» - ростові ляльки. Під приємну музику гості зможуть ознайомитись з планом території, обійти її, щоб оглянути в реалі розташування учасників свята, сфотографуватись на фоні декорованих фотозон та визначитись з місцем, де вони, так би мовити, кинуть якір: одні гості розійдуться по альтанках, які вони мають змогу забронювати завчасно, інші зможуть розміститись за столиками під парасольками, які надасть компанія Чернігівське. А любителів справжнього пікніка чекають гарні фіолетові пледи та кошики на травичці. Усім в обов’язковому порядку радимо брати подушки для того, щоб можна було і сидіти на них, і взяти участь в подушкових батлах, які ми вже раз проводили на фестивалі Superмам з великим успіхом. Це так драйвово!

12:30 – офіційне відкриття, слово ведучому, а також гарний спів від сімейної пари від подружжя Олександра та Віти Ліванцових. Ми назвали цю пісню гімном нашого фестивалю, потім зрозумієте чому. Театр Наталії Журавльової покаже нам невеличку виставу для настрою.

13:00 - наше свято не обійдеться без танцювального флешмобу з фітнес-клубом Фіткьорвс. До речі, ми провели вже 5 флешмобів, а 6-й буде 1 червня на святі бульбашок в центрі міста, де ми розіграємо останні два запрошення на фестиваль.

13:20 – лижна естафета та естафета з мішками від дитячого центру Вулик. Брати участь можуть всі охочі. Лижі влітку - це дійсно щось неймовірне.

Дітки з студії Н.Журавльової та балетної студії Жизель покажуть гарні хореографічні номери.

14:00 – розваги від клубу свідомого батьківства Бджілка Майя. Вони готуються на славу: і майстер-клас з капоейра, і дитяча вікторина з Білосніжкою, батли для всіх охочих, весела англійська і багато іншого.

15:00 – після активностей від Бджілки Майї можна знову трішки відпочити, насолоджуючись виступами студій Жизель та Н.Журавльової.

15:20 – знову кардіонавантаження - подушкові батли.

15:30 – паралельно відбуватиметься квест від англійської академії успіху Джоннік і два дефіле: дитячий магазин одягу Бембі разом з модельною школою "Світлинка" підготують гарний дитячий показ. Також ТМ Оріфлейм, яку ми до сьогодні сприймали більш як косметичну компанію, виявляється, має ще й гарні аксесуари та одяг. Тому ми запросили також і їх зробити невеличкий показ цієї краси.

16:00 – перед родзинкою нашої програми хочемо ще раз заспівати гімн нашого свята з подружжям Ліванцових, але разом з усіма гостями, надавши їм слова пісні. Таке собі спільне караоке. Велике бажання, щоб всі об’єднались і стали єдиним цілим, наповнивши повітря любов’ю.

16:05 - наші гості Ольга Сумська та Віталій Борисюк відкриють арку одруження і пройдуть церемонію вінчання, під час якої роль священика виконає харизматичний Елвіс Преслі. Після цього охочі зможуть і отримати автограф, і сфотографуватись з зірками. Хочемо звернути увагу, що фотографуватись матимуть змогу тільки ті, хто розмістить на своїх сторінках в соцмережах пост з фото зі свята та написом HappyFestPicnic. Далі народна прес-конференція, де кожен охочий зможе поставити Ользі та Віталію питання.

17:10 – активні та веселі дівчатка з ФітКьорвс знову трішки нас розворушать, провівши флешмоб під гарячі латиноамериканські пісні.
А на радість батькам для новонароджених ТМ Хаггіс проведе конкурс швидких підгузків. Дуже чуйне та ніжне видовище.

17:25 – до нас повертаються Ольга Сумська та Віталій Борисюк зі своєю програмою.

18:00 – чергові зіркові гості свята - футболісти нашої рідної команди Волинь. Автограф-фотосесія та майстер-клас з футболу.

Паралельно на сцені Шоу мильних бульбашок.
19:00 – показ від магазину вишитого одягу та конкурси від арт-галереї Room 2015.
19:30 - веселий луцький гурт Freedom з програмою Рок-н-рол Денс Паті.
20:10 – конкурси для всіх охочих.
20:30 – до нас знову повертається драйвовий гурт Freedom.
21:10-23:00 – враховуючи побажання багатьох опитаних, організовуємо гарну сучасну дискотеку. За пультом суперзвукач та гарна людина Ромка Річік.

Остаточну програму масштабного свята Happy Fest PICNIC, що відбудеться на території Рестпарку, ми оголосимо за тиждень до свята.

Хочемо згадати людей та компанії, які погодились нам допомогти в цей тяжкий для країни час. Не лише надати територію для свята, а й стати співорганізатором Happy Fest PICNIC виявив бажання власник РК Рестпарк Назар Гусак, повністю підтримавши нашу концепцію фестивалю. Назар повністю забезпечує рекламу заходу та все, що пов’язане з витратами організації свята безпосередньо на самій території комплексу. У день фестивалю Рестпарк надасть декілька автобусів, що доставлятимуть людей з центру міста та з 33-го кварталу до рекреаційного комплексу.

Другими, без зайвих роздумів, допомогли меценати Благодійного фонду Волинь-2014, закупивши на 5000 гривень пледів для пікніка. Після свята всі пледи будуть віддані в Озерний Вітер – креативне місце для творчості діток, що на вулиці Ковельській.

Щира подяка Волинській Обласній Друкарні за оплату організації приїзду зірок свята в розмірі 5000 гривень.

Власник Морячок Таксі, татусь двох чарівних діток і боєць АТО Олександр Кралюк надав фінансову підтримку для організації фестивалю та в день свята зробить 10% знижки на послуги таксі своєї мережі.

Знижку на перевезення в розмірі 10% надасть і таксі «Джокер», від них отримали і фінансову підтримочку.

Відомий татусь, батько двох чудових синочків, громадський діяч та депутат Луцької міської ради Роман Бондарук також підтримав нас фінансово. Дякуємо його сім’ї.

Ініціативна група ГО «Самопоміч» під керівництвом Юлії Вусенко надає нам емоційну та організаційну підтримку, а також 20 волонтерів своєї організації, які нам допомагатимуть.
ТМ Тигрес надала іграшок на суму 3000 грн та повністю оформлює дитячу кімнату для малюків до 3 років, де батьки зможуть залишати своїх дітлахів з нянями.

Представники ТМ Хаггіс в Луцьку – компанія Домінік - забезпечують повністю зону гігієни для малюків, надавши пеленальні столики, підгузки, вологі серветки та інші засоби гігієни на 3000 грн.
В’ячеслав Теліцин від своєї ТМ Апельсин, яка займається друком дитячих книжок та розмальовок, подарував великі ватмани паперу та розмальовки на суму 900 грн.

Романюк Євгеній Григорович, директор ПАТ Луцькпластмас, закупив для свята кольорові олівці, пальчикові фарби та інші дитячі канцтовари на суму 1000 гривень.

Компанія DataGroup у день свята покриває територію Рестпарку безпровідним інтернетом та надає для подарунків лазерні безпровідні мишки на суму 1000 гривень.

Косметична компанія Oriflame організовує на території 3 бьюті-зони, де жінки безкоштовно мають змогу отримати СПА-процедури для рук та обличчя і зробити експрес-макіяж.

Всі заклади розвитку: Бджілка Майя, Вулик, Be Smurt, Jonnnik’s academy of cuccess, Студія Наталії Журавльової та Жизель, Національний Астрологічний Університет, Центр психології та психотерапії, Центр допомоги жінкам Єва, - організовуватимуть розважальні програми та майстер-класи на благодійній основі.

ТМ «Шоконель» надала шоколадні медальки на подаруночки.
UZVA Production, український виробник штучних ялинок, керуючись приказкою «Готуй ялинку з літа», на призи дарує 10 ялинок.

PEVOMA botanique (органічна косметика) надає 10 прекрасних подарункових наборів натуральної косметики на загальну вартість 2000 грн.

Туристична компанія Нові Мандри дарує путівку до Карпат. Хлопці з Автомайдану.Волинь надають транспорт для перевезень технічного обладнання та для перевезення людей з міста та в місто під час Happy Fest PICNIC.

Дякуємо директору Волинського академічного обласного українського музично-драматичного імені Т.Г.Шевченка Анатолієві Гливі за допомогу в реалізації запрошень через свою касу. Велика зручність для багатьох.

І це ще не все! Слідкуйте за нашими новинами!
Нагадуємо, що всі охочі можуть придбати запрошення на фестиваль Happy Fest PICNIC в обласному Драмтеатрі з 26 травня. Наступного тижня буде оголошено список компаній-партнерів, де ви зможете придбати запрошення за місцем зручності. Чекаємо свята! Погода нам в поміч!

Ваші активні мами

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: фестиваль
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Відомі головні пункти програми масштабного свята Happy Fest PICNIC
27 травень, 2015, 18:46