Доглядальниця обікрала інваліда

Доглядальниця обікрала інваліда
Жителька міста влаштувалася на роботу, аби доглядати за інвалідом, який не може ходити, а потім пограбувала його. Про це повідомляє сайт "Під прицілом".

Приблизно місяць тому, на початку квітня цього року обвинувачена знайшла в газеті оголошення про те, що на роботу візьмуть доглядальницю за інвалідом І групи. Тоді жінка зателефонувала за вказаним номером і домовилася про зустріч із автором оголошення.

Невдовзі жінка прийшла за домовленою адресою і двері їй відкрив чоловік на інвалідному візку. Люди обговорили усі деталі і домовилися, що жінка проживатиме у квартирі роботодавця, здійснюватиме за ним цілодобовий нагляд і отримуватиме зарплатню у розмірі 1 000 гривень на місяць.

Так підсудна пожила у квартирі інваліда усього кілька днів, однак встигла розвідати, де чоловік ховає гроші. Одного разу господарю квартири принесли пенсію і він попросив свою доглядальницю заховати частину коштів під матрац, що вона й зробила.

Наступного дня, коли чоловік перебував в інвалідному візку на кухні, жінка прошмигнула до кімнати і витягла з шафи купюру номіналом 200 гривень, а з-під матрацу ще 700 гривень купюрами номіналом по 10 гривень. Усі кошти злодійка поклала до кишені своєї куртки і спокійно продовжувала працювати. Витративши усі гроші на продукти, уже ввечері жінка прийшла додому і сказала своєму цивільному чоловіку, що отримала зарплатню.

Невдовзі інвалід таки виявив крадіжку грошей і відразу зрозумів, хто їх міг поцупити. Тож на жінку завели кримінальну справу, а провадження невдовзі віддали на розгляд до Нововолинського міського суду. На суді жінка розкаялася, просила пробачення і запевняла, що хоче повернути усі кошти потерпілому. Це дещо допомогло пом'якшити їй покарання, але, зважаючи на те, що вона вчинила злочин відносно інваліда, жінка проведе 4 місяці в СІЗО.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.