Прокуратура перевірить законність суду над волинськими вояками

Прокуратура перевірить законність суду над волинськими вояками
Депутат Волинської обласної ради Олександр Пирожик на початку сесії звернувся з депутатським запитом до прокурора Волинської області.

«29 травня у Володимирі-Волинському розпочнеться суд над 22 вояками з Волині, яким інкримінують дезертирство. Ці хлопці були змушені відступити під ворожими кулями на території Росії, а потім повернутись назад. Сьогодні з них роблять зрадників та дезертирів», - сказав Пирожик.

В своєму запиті, він попросив прокурора Волинської області взяти це питання під особистий контроль.

Депутати облради запит підтримали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: бійці, суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цеж військова прокуратура і підтримує державне обвинувачення.Але ж ні депутатам треба звернутись в прокуратуру для перевірки та контролю самої себе
Відповісти
ганьба !!!наших ГЕРОЇВ Захистників судять за те що вижили.. ..Я не знаю що перевіряє влада і прокуратура...Мали б нагородити ,а так влада позориться ще тими судами. ...чого хоче добитись ???
Відповісти
влада добивається того, щоб зовсім зганьбитися перед народом. Невже не боїться, що скоро може все повернутися на 180 градусів? Скільки вже можна в угоду задрипаній європі нашому алкашу вбивати цвіт наці?
Відповісти
Нехай краще дадути дезертира, хоч живий залишиться. А ми з 2річним синочком ждем демобілізаціі татуся. До серпня залишилось зовсім трішки. Повертайтесь живими.
Відповісти
ГЕРОЯМ СЛАВА!!! ГАНЬБА ТІЙ ВЛАДІ ЯКА НН МОЖЕ ЗАХИСТИТИ СВОЇХ ЗАХИСТНИКІВ.І ЧОМУ ВОНИ МАЮТЬ ЗАХИЩАТИСЬ,НА ВІЙНІ ВІД ТЕРОРИСТІВ ,А ВДОМА ВІД СУДДІВ ПОРОКУРОРІВ І ІНШИХ КОЗЛІВ??? ЧОМУ НЕ МОЖУТЬ ВИЗНАТИ ГЕРОЯМИ БЕЗ СУДУ? ВСІХ ХТО В СПРАВІ ПРОТИ НАШИХ ГЕРОЇВ,ВІДПРАВИТИ НА СХІД ХОЧБИ НА МІСЯЦЬ ,А ТОДІ НЕХАЙ КОЗЛИ І СУДЯТЬ ...
Відповісти

Не є злочином заподіяння шкоди правоохоронюваним інтересам у стані крайньої необхідності, тобто для усунення небезпеки, що безпосередньо загрожує особі чи охоронюваним законом правам цієї людини або інших осіб, а також суспільним інтересам чи інтересам держави, якщо цю небезпеку в даній обстановці не можна було усунути іншими засобами і якщо при цьому не було допущено перевищення меж крайньої необхідності.
Відповісти
у львові нехай судять того п'яного барана який забив на смерть та покалічив стільки людей ,а не тих хто ризикував своїм життям на війні...
Відповісти
Останні новини
Прокуратура перевірить законність суду над волинськими вояками
28 травень, 2015, 11:24