Вилучено незаконно вирубаного лісу на майже 100 000 гривень. ФОТО

Вилучено незаконно вирубаного лісу на  майже 100 000 гривень. ФОТО
Деревину вилучили та передали на відповідальне зберігання у Поворське лісництво СЛАТ «Тур».

Дільничний інспектор міліції під час операції «Візит» у селі Пісочне Ковельського району виявив на території пилорами деревину: 93 колоди (а це 40 метрів кубічних лісу). Документів, які б засвідчували походження сосни, у власників підприємства не було, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 246 (Незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України.

Виявлену деревину оцінили на суму майже 100 тисяч гривень, її вилучили та передали на відповідальне зберігання у Поворськелісництво. Тривають слідчі дії. Санкція статті передбачає покарання від 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян до позбавлення волі на строк до трьох років з конфіскацією незаконно добутого.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Влади , на жаль , нема ! Що хто хоче . те й робить !Крадуть більше, ніж за влади козла-януковича ! Робимо з України суцільню пустелю і смітник !Хапають ,хто що може вирвати .не задумуючись - а що лишаємо нащадкам .
Відповісти
Будуть надані необхідні документи і по справі буде великий ПШИК!!!!!.Це не вперше і не в останнє.Повідомлення про "посадки в місця не занадто віддалені" -відсутні.
Відповісти