Кінопрем'єри тижня: Поза часом, Розлом Сан-Андреас, Вартовий місяця, Пляжна вечірка

Кінопрем'єри тижня: Поза часом, Розлом Сан-Андреас, Вартовий місяця, Пляжна вечірка
Прем'єри цього тижня насичені цікавими фільмами різних жанрів, серед яких бойовики та комедії. Також серед нових презентованих фільмів є і дитячий мультфільм французького виробництва «Вартовий місяця»

Підбірку кінопрем'єр зробило Espreso.tv

ПОЗА ЧАСОМ
На українських екранах старує стрічка франко-англійського режисера, володаря «Оскара» Роланда Жоффе. Картина «Поза часом» була знята в 2013 році у копродукції Бельгії, Індії та Австралії. У фантастичному бойовику, де є місце пригодам та коханню, знялися Темсін Егертон, Джош Хартнетт, Еліс Енглерт та інші.

Подружжя археологів-підводників досліджує затонуле торгове судно XVIII століття. Під час занурення відбувається нещасний випадок: Лаура починає тонути, а при спробі її врятувати Джей отримує важку травму та впадає в кому. Борючись зі смертю, Джей переступає межу реальності та дивним чином переноситься в минуле – Індію 1778 року. Тепер Джей живе іншим життям: він британський офіцер Джеймс Стюарт, закоханий в прекрасну войовницю Туладжу. Що обере Джей: залишитися в світі минулого і битися за любов войовниці Туладжі або повернутися в реальний світ і боротися за власне життя?


РОЗЛОМ САН-ФНДРЕАС
Нова стрічка молодого американського режисера Бреда Пейтона не для тих, хто хоче спокою, адже цей трилер з елементами драми та бойовика не дасть глядачу розслабитися. Дуейн Джонсон, Олександра Даддаріо, Карла Гуджино, Кайлі Міноуг та інші знялися в цій моторошній історії на межі катастрофи.


За сюжетом Сан-Андреас (Каліфорнія) переживає потужний землетрус. У землі створюється величезна тріщина. Це явище несе з собою загибель сотень людей. Пілот рятувального вертольота повинен розшукати потерпілих і надати їм допомогу. Однак разом з цим у загальному хаосі Рею належить відшукати свою дочку, але зробити це буде дуже непросто. У надії, що його дитина все ще жива, він відправляється в смертельно небезпечну подорож через весь штат.


ВАРТОВИЙ МІСЯЦЯ
Порадує новим кінотиждень і маленьких глядачів. Для них у прокат виходить мультфільм французького виробництва, знятий у 2012 році.
На дивній планеті зміна дня і ночі відбувається вручну. Юного фавна
Мьюна несподівано обирають хранителем Місяця. Однак через свою недосвідченість він втрачає небесне тіло. Скориставшись порушенням балансу, цар потойбіччя Некрос краде ще й Сонце. Мьюн буде відчайдушно боротися за порятунок всього живого. Він добрий і чарівний, а якщо під загрозою рідний Місяць і дівчина його мрії, хранитель Місяця перетворюється на справжнього супергероя і вирушає у небезпечну подорож.


ПЛЯЖНА ВЕЧІРКА
Американська комедія Сема Піллсбері розповість про підлітків, які вирушили відпочити влітку на узбережжі Каліфорнії. Їхнім турботам можна лише позаздрити: серфінг, дівчата та пиво. Джей Ді пересічний тинейджер, який відпочиває з друзями. Одного разу йому дають напрокат дорогу дошку для серфінгу, зроблену на замовлення. Блиснути на такий під час грандіозного свята серферів, яке очікується днями, - мрія будь-кого. Але раптом Джей Ді її втрачає, і дошка потрапляє до рук місцевих хлопців, які недолюблюють «міських».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кінопрем'єри тижня: Поза часом, Розлом Сан-Андреас, Вартовий місяця, Пляжна вечірка
30 травень, 2015, 09:00
У Луцьку стартує Велодень
29 травень, 2015, 22:03