Відбулися громадські слухання щодо кандидатури на посаду начальника обласного управління ЖКГ

Відбулися громадські слухання щодо кандидатури на посаду начальника обласного управління ЖКГ
Вчора, 27 травня відбулись публічні громадські слухання щодо кандидатів на заміщення вакантної посади начальника управління ЖКГ Волинської ОДА. Про це повідомляє «Волинська правда».

Слухання провела кадрова комісія Громадської ради при голові ОДА. Так, свої кандидатури на заміщення посади начальника управління ЖКГ ВОДА запропонували заступник начальника управління інфраструктури, транспорту та пасажирських перевезень Василь Козак, начальник відділу експертизи управління Держагенства з енергоефективності та енергозбереження України у Волинській області Сергій Марчук, фахівець з питань ЖКГ Володимир Петрук, заступник директора ТзОВ «ГАЛПРОД» Олег Пелих, головний спеціаліст управління містобудування та архітектури ВОДА Андрій Пиріг, та майстер ДКП «Луцьктепло» Олег Мазур.

Претенденти висловили свої бачення розвитку галузі ЖКГ області та відповіли на запитання членів комісії. Основними напрямками роботи вони назвали впровадження енергозберігаючих технологій та альтернативних видів палива, а також залучення інвестицій. Торкнулись також таких тем: низькі зарплати волинських комунальників та відповідність тарифів якості надаваних послуг.

За результатами голосування, члени кадрової комісії при Громадській раді при голові Волинської ОДА надали перевагу начальнику відділу експертизи управління Держагенства з енергоефективності та енергозбереження України у Волинській області Сергію Марчуку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що взагалі робить цей начальник управління ЖКП?? Перший раз чую, що така посада взагалі є і хтось там за протирання штанів отримує зарплату з коштів платників податків.
Відповісти
Останні новини
Відбулися громадські слухання щодо кандидатури на посаду начальника обласного управління ЖКГ
28 травень, 2015, 13:10